Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1000 plus nowy pomysl PiSu

Polecane posty

Gość gość

to paranoja ! w tej chwili roi sie od patologii z więcej niż 2-3 dzieci a teraz beda sie jeszcze bardziej mnożyc .... Ostatnio kilka rodzin wprowadziło sie do sąsiedniego blokowiska . Tragedia .. z klatki schodowej zrobili magazyn chińskich zabawek , tak sie " zaprzyjazniły " patolożki ( trzy rodziny ) ze nawet kawke spijają na chodniku przed blokiem . Jedna rodzina ma 5 dzieci a śmierdzą gdy sie koło nich przechodzi :( druga ma troje i w ciąży a gruba ze chyba 120 kg waży . Wczoraj sąsiadka mnie zaczepiła ze ponoć na glace obcięci bo wszy mają :( trzecia rodzina brud , smród , wózek oblepiony ma czworo dzieci , najstarsza córka niedwno urodziła - ojca dziecka brak , a teraz matka w ciązy ... jakas paranoja a było przez wiele lat tak miło , spokojnie czysto i pachnąco ... patole i nawiązujac do tematu jak bedzie 1000 + to spzredaje mieszkanie i wyprowdzam sie do lasu :) nie zniose wiecej smrodu i patoli

Gość gość
Jakie znowu 1000 plus?!?!?!?!?!

Gość gość
normalne 1000 , zamiast 500 ma byc 1000 bo ceny szybko rosną

Gość gość
To jest, jak pudrowanie trupa! Nie da się zatrzymać inflacji rozdawnictwem pieniędzy. Ceny będą rosły jeszcze szybciej. A chętnych do pracy będzie jeszcze mniej.

Gość gość
patologia tak sie rozwija , że szok !!!

Gość gość
Jak bedzie tysiac to ceny nie urosna :/ dopiero wszystko zdrozeje, a najbardziej dostana po d... bezdzietni, z jedynakami i emeryci. Szok i niedowierzanie.... rzad ma nas za idiotow, doprowadzil juz do sytuacji ze patola jest bogata a normalni ludzie ubozeja z dnia na dzien

Gość gość
Jest to nieprawdziwa informacja

Gość gość
prawdziwa ! ten temat był na wp.pl kilka dni . Pomysl jakies goscia z Pisu .

Gość gość
Nad którym nikt nie pracuje- od pomysłu do realizacji droga daleka

Gość gość
Prawda jest taka, że PiS zbił swój kapitał polityczny na programie 500+. Spora część społeczeństwa nie interesuje się sprawami dla nich odległymi jak sądownictwo, lekarze - rezydenci czy stosunki UE. Dla wielu osób dobra jest ta władza, która rozdaje pieniądze. A do czego to prowadzi, to już każdy może sobie dam odpowiedzieć

Gość gość
k******** nie pisze o polityce tylko o patoligii jak sie nie umiesz odniesc do temtu to zamknij ryj s u k o

Gość gość
Już jest odpowiedź Rafalskiej - nie planują podniesienia 500+. To był tylko pomysł jednego z polityków, nie wiem po co jego wypowiedź została tak rozdmuchana.

Gość gość
A Ty taka wyższa półka autoreczku a nawet nie stać Cię na lokal na osiedlu dla klasy średniej? Wygląda to tak jakby garbaty przyganiał ślepemu, który z nich ma lepszy los.

Gość gość
autorko wiesz co to jest fake news Ja nawet tych wypocin co napisałaś nie będę czytać . Podaj mi wiarygodne źródło informacji Imię Nazwisko osoby co to powiedziała Szczegóły poproszę Bo ja myślałam , że takie newsy ogłasza Rafalska czyż nie ?

Gość gość
Też przecież możesz się wziąć za polepszenie wskaźnika demograficznego a nie piertolisz o innych plociucho wstrętna. Pewnie jednak tak cię ora prywaciarz, że hormony szaleją i miesiączki są nieregularne, o braku ch ęci na sex nie wspominając. Gratki :D

Gość gość
14.07 To nie jest fake news tylko pomysł jakiegoś tam polityka a same pomysły to se można wsadzić..

Gość gość
autorko gdzie Ty masz te wielodzietne patologie podaj dokładnie miejscowość , adresy bo skoro wiesz , że tak jest i jesteś taka szlachetna , że o tym piszesz to jeszcze nigdzie tego nie zgłosiłaś ? Powiem tak ostatni miałam okazję poznać pewną otóż jeździłam na szkolenie dość daleko i codziennie przez miesiąc korzystałam z jednego przewoźnika . Otóż pani tam poznana również w ten sposób co ty przedstawiała rodzinę z jej sąsiedztwa , że bród , smród patologia i 6 dzieci matka w ciąży . No ja na początku sceptyczna , jednak zaciekawiona czemu nikt tego nie zgłosił (rzekomo każdy się ich bał bo to patologia :-) ) postanowiłam sama coś zrobić przejęta losem dzieci pojechałam pod wskazane mniej więcej miejsce A tam cóż prawda która okazała się całkowicie inna Kobieta może nie jakaś modelka , ale do patologii jej daleko :-) Dzieciaki jak dzieciaki z czego dwoje na studiach już a kolejne ma 18 wiem , bo pozwoliłam sobie iśc i zapytać skąd na nią taki hejt I cóż mi powiedziała . ŻE faktycznie jak nie było 500 było ciężej , ale ludzie ją aż tak nie nienawidzili :-( Ot cała prawda o polaczkach co zazdrość robi z mózgu .

Gość gość
14 13 jakiegoś tam polityka ot rzetelna informacja :-d :-d :-d

Gość gość
amebo umysłowa !!!! podaj dokładnie gdzie to podawała RAFALSKA bo to ona jest od tego nie jakiś tam polityk

Gość gość
14:02 Wiesz ofermo mieszkam w pięcioletnim bloku . kupowalam jako nowe mieszkanie . nie mieszkam w baraku jak ty.

Gość gość
Ha ha ha podaj zrodlo . kto tsk mowil etc .zlecialy sie patolożki po 1000 a tu dupa ha ha

Gość gość
wiec albo kupiłaś porządne lokum ? albo kupiłaś barak na przeciwko rotacyjnego blokowiska dla patoli ?

Gość gość
no nie haha ha ha ha podaj źródło Tyko poważnie podaj je jak już pragniesz merytorycznej i elokwentnej rozmowy No chyba , że twój poziom to właśnie to hehehehhehe

Gość gość
Kupiłam w 5 letnim bloku, hahaha pewnie jakiś kurnik 50 m2 :D Niechże zgadnę, jeszcze się zakredytowałaś na niego do emerytury stąd masz mniejsza mobilność i ogarnęła Cię rozpacz, że rankiem zasuwając z wywieszonym jęzorem do prywaciarza spotkasz na swej drodze zadowolone z siebie mamuśki? Co pupcia szczypie niewolnico systemu? :D

Gość gość
14.19 Rafalska wypowiedziała się już na ten temat, powiedziała, że nie planują podwyżki 500+. To był tylko pomysł jakiegoś tam polityka, który o tym nie decyduje.

Gość gość
13:53 Ale masz problemy ze soba ..ha ha tak mam kredyt na 10 lat z czego 5 lat splacone .. Wartosc miesKania ok 350 tys. . 100 tys oszczednosci , 150 tys prezent i 100 tys kredyt . cos jeszcze chcesz wiedziec ?

Gość gość
no więc masz takie super mieszkanie na przeciwko bloku rotacyjnego dla rzekomej wielodzietnej patologii z którą w dobie piencetp*********aczy nikt nic nie robi WOW WOW WOW

Gość gość
Ostudzono od razu zapędy tego pana, więc nie wiem, po co siać zamęt.

Gość gość
15:21 ZnasZ z autopsji . to ze ty mieszkasz w slamsach to nie wszyscy. Kup sobie wibrator bo cos c***icz szwankuje.

Gość gość
Bardzo sprytna manipulacja PIS przed wyborami, zapewne te mylne wiadomosci to nie był przypadek. Najpierw rzucili jedna, o 1000 plus, a potem zdementowali, ze "o wszystkich zmianach będa myslec pózniej". Czyli większosc ludzi będzie miec nadzieję, ze jeszcze jakos rozszerza program, co ma im zwiększyc poparcie. Podczas gdy równie dobrze, po wyborach moga nie zrobic nic, albo program ograniczyc, co tez by pasowało do terminu "zmiany