Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkującaaaa

Panowie, jak zadowolić Was oralnie?

Polecane posty

Gość Początkującaaaa

W sensie, czy jest jakaś konkretna technika, sztuczki które działają na każdego? Czy początkująca w tym temacie dziewczyna ma szansę zadowolić partnera?

Gość gość
tak, tylko wyjmij sztuczną szczękę

Gość Lubię sex
Chyba nie ma uniwersalnych sposobów . Poogladaj filmy. Ale ja na przykład nie lubię mieć ściągniętej skórki. Mój przyjaciel jest wrażliwy na dotyk i wolę, gdy jest naciagnieta. Lubię pozycję 69 , bo kręci mnie , kiedy kobieta mnie zadowala , a ja w tym czasie ją wącham . Ale ja w ogóle uwielbiam lizać . To chyba indywidualne upodobania. Dlatego przygodny seks moim zdaniem nigdy nie da Ci tyle przyjemności , co taki w dłuższym związku , w którym potraficie że sobą rozmawiać . Jedno jest chyba wśpólne dla wszystkich- faceci lubią jak połkniesz spermę.

Gość gość
ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć, znajdź sobie faceta ktory jest otwarty i bedzie Cię uczył w trakcie

Gość gość
Technika i sztuczki nazywają się uczucie, wyczucie, obserwacja odczuć partnera. Uważaj na zęby bo to boli i rób to w taki sposób jak ty byś chciała być pieszczocha. Reszta przyjdzie z doświadczeniem. Nie ma nic gorszego od technik i sztuczek bo to oznacza mechaniczne zwalenie facetowi. Baw się NIM bo każdy facet to lubi. Z czasem będziesz wiedzieć które ruchy sprawiają mu najwięcej przyjemności.

Gość gość
Połykanie spermy? Nie jest to czynność dla początkujących dziewcząt. Niech się najpierw dziewczyna nauczy dobrze strzepać chłopakowi ręką i oswoi się z widokiem spermy, jej konsystencją i zapachem.Jeżeli będzie się jej brzydziła nic z tego nie będzie. Na szczęście oral nie musi wiązać się z połykaniem. Można trysnąć na piersi czy na szyję albo brzuch. Moja partnerka nie połyka ani nie bierze na twarz, ze względu na mdły zapach spermy który jej nie odpowiada. Wyjątkiem jest pierwszy strzał czyli ten najbardziej wodnisty. Czasami bierze go do buzi i połyka.Pozostałe strzały idą na zewnątrz.