Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wamy tez faceci wmawiają ze jesteście nienormalne bo

Polecane posty

Gość gość
To, ze masz schizofrenię oprócz dwubiegunowki to wiem. Wstydzisz się, jeżdżenia za mną i szukania kontaktu, by uciec ze strachu w ostatniej chwili, czy bliskich kontaktów trzeciego stopnia z wdowa z 200 tys. na koncie? Bo juz się pogubiłam. Kogo kochasz? Wdowy motylka, mnie, czy nowomężatkę? Co tydzień zmiana u ciebie, wiec trudno wyczuć i tym bardziej zaufać. Nie bój się psychiatryka, nie trafisz tam, od lat staram ci się to załatwić na górze.:p

Gość gość
Kurwa w każdym temacie zawsze się znajdzie jakaś psychiczna baba i pisze pierdy z życia prywatnego. Weźcie się k***a leczcie.

Gość gość
jaka pierdzielnieta, schizofreniczna baba, moze ktos z administracji zglosi psychopatke odpowiednim sluzbom? idz sie lecz, porypancu, nie mam najmniejszej ochoty obcowac z tymi twoimi porytymi, zmyslonymi w twoim sfiksowanym cwiercglowiu historyjkami. gderaj o nich swojemu naczelnemu psychiatrze, swoja droga biedny czlowiek, ale za to mu placa.

Gość gość
Zjedz guano, lepiej się poczujesz debilu i przestaniesz się wypierać.

Gość gość
lecz sie potluczona mentalnie frajerko

Gość gość
Ja p*****le...

Gość gość
Psychiczny gnomie, pora zacząć żyć bez samookłamywania się

Gość gość
Kto by cie chciał ropucho? Nawet na raz strach brać bo się człowiek nie uwolni od psycholki ze schiza.

Gość gość
Jestescie puszczalskie wiec kazdy chce szybko seksu by nie wyjsc na frajera. Efekt feminizmu i wyzwolenia kobiet z moralnosci.

Gość gość
te, psycholka, zroluj lolka:D

Gość gość
Jeśli facet boi się że wyjdzie na frajera to znaczy że jest p***a bez własnego zdania która idzie z tłumem.

Gość gość
22.30 zdziwiłbyś się, debil nie jest wyjatkiem:p

Gość gość
22:35 Jestem kobietą idiotko.

Gość gość
22.36 babochłopem raczej

Gość gość
22:38 babe, chlopa i pewnie stado czlekoksztaltnych to codzien w lustrze widujesz, porypancu:D jeszcze trafisz pod szczegolna uwage kogos ze sluzby zdrowia, ciekawe czy nadal bedzie ci tak wesolutko:D

Gość gość
Widziałam gorsze egzemplarze pretendujace do roli babochlopa choć mając do wyboru bycie paranoiczka jak ty a damska wersja hulka to wolę zdecydowanie to drugie. Współczuje ci i jednocześnie mnie brzydzisz. Nie pierdz więcej.

Gość gość
Odgazowanie się jest bardzo zdrowe, jako ze prowadzę zdrowy styl życia, chętnie z niego korzystam. Polecam, może będziesz milsza przez to?

Gość gość
A to kobiety nie lubią seksu czy jak? Chyba że któraś jest kłodą, ale od takich się szybko ucieka.

Gość gość
Lubią ale z osobą która kochają, z którą cZują się bezpieczne. A przede wszystkim, muszą czuć że ta osoba ich kocha, szanuje i że nie sa jedynie zabawką do zaspokojenia faceta. Jeśli są tylko przedmiotem do rozładowania chuci faceta, to tak, większość kobiet nie lubi takiego seksu.

Gość gość
22.36 wiem wiem że jesteś katarzyną gawlas z brennej leśnicy!twoje ,,ropucho '' to już wszyscy znają

Gość gość
22.45 znałam chłopaka który często ,,pierdział'' bo miał nowotwór nerki z przerzutami do brzucha w efekcie miał coraz większy brzuch jak balonik bo zbierała mu się woda ,zmarł w wieku 21 lat.Przy tej chorobie pierdzenie jest normalne i człowiek nie ma na to wpływu.Pamiętam jak mnie przepraszał raz za razem ,za te gazy.U koleżanki już jest podobnie.

Gość gość
gość wczoraj Wiekszosc wspolczesnych kobiet to szmaty puszczalskie ktore same sie uprzedmiatawiaja wiec nie oczekujcie innego traktowania

Gość Piaskun
Zlot toksycznych na z nerwicą na tle seksualnym. Materiał prima sort na związek... Dziwne że którykolwiek was to łóżka chciał. Żaden rozsądny mężczyzna nie wkłada w wariatkę. :o

Gość gość
Jesli bylekto dostaje szybko i wszysko a ktos wyjatkowy musi czekac i dostaje ochlapy to lepiej byc bylekim. Skutek feminizmu i rozwiazlosci seksualnej. Chcialyscie byc wyzwolone to macie swoje konsekwencje.

Gość gość
Odwrotnie, to chłopy zawsze były rozwiazle, chcieli ****** co się rusza, a później na żonę to już pożądna. I to dlatego, niektóre kobiety , zaczęły robić to co oni. Facetom wolno a kobietom nie? To faceci od dawien dawna się puszczali, a od kobiet z którymi się zenili wymagali dobrego prowadzenia się i absolutnej wierności. Męską hipokryzja. A teraz się to zmieniło, przez facetów właśnie i bardzo dobrze, bo puszczalski zasługuje na puszczalska.

Gość gość
no to odwrotnie:D to co, kobietom wolno unosic sie urazona duma, puszczac fochy o byle co i manipulowac a facetom nie? pasozytki zasluguja wiec na skapcow, falszywe suki na klamcow, to baby od dawna byly kalkulujacymi, wykorzystujacymi innych istotami. babska hipokryzja, teraz sie to zmienia i nie ma zadnego powodu, zeby nie traktowac bab dokladnie tak samo, jak zachowywaly sie od wiekow wzgledem mezczyzn. i przez wasze rewolucje i "rownouprawnienia" to sie zmienia - i bardzo dobrze, zaslugujecie na to co same "dajecie", a skoro wiekszosc umie dawac wiecej negatywnych niz pozytywnych zachowan - no to zycie, tyle dostaje wzamian.

Gość gość
Równouprawnienie, właśnie :) Sam widzisz że dawniej nie było równouprawnienia, kobieta była zależna od faceta, od jego zachcianek. Facetom było więcej wybaczane, kobieta była rozliczana ze wszystkiego. Teraz słabe faceciki płaczą, bo juz nie są panem i władcą swojej kobiety. I bardzo dobrze. Kobiety biorą, to co chcą i żyją jak chcą. A facet może być, ale nie jest wcale do szczęścia potrzebny i można się bez niego obejść.

Gość gość
wiecej bylo wybaczane? kpisz czy o droge pytasz? wszelkie histerie, fochy, zmiany nastroju czy zdania byly babom od zawsze wybaczane. naciski, wrzaski, histerie. niestabilnosc mentalna i emocjonalna. i najwyzszy czas z tym skonczyc, oswiecic spoleczenstwo, zeby nie dawalo sie manipulowac takimi psychicznymi gierkami, bo to jest tylko gra. i tylko tyle jest placzu, ze tracicie coraz wiecej z dawnych, "nieokrzesanych wiekow", otworz te swoje galki oczne i chocby poczytaj, jakie jest narzekanie na brak adoracji i uwagi twoich wspolmacicznianek:D i ty tez do tego doprowadzasz, i oby tak bylo. skoro lepsze sa rowne prawa, to nie ma sensu specjalnie was traktowac. dostajecie traktowanie rowne, tak jak chcecie - i nagly bol czterech liter. to po prostu zalosne:D a po prostu madremu mezczyznie pusty, pochloniety soba babiszon do niczego w zyciu potrzebny nie jest. i zadne oczekiwania i stawianie wymagan tego nie zmienia:)

Gość gość
Więcej było wybaczane facetom, facet mógł ****** co popadnie i było ok, kobieta która robiła to samo, to już była puszczalska suka która nie nadaje się na żonę. (Nie popieram puszczania się zarówno u facetów jak i kobiet, żeby była jasność) ale dlaczego jednej płci wolno a drugiej nie? Dawniej kobieta musiała spełniać obowiązek małżeński, etc :O na małżeństwie tak naprawdę tylko facet korzystał. Dalej, faceci nawet ci w związkach, gapia się z wywieszonymi jezorami na inne kobiety. Oglądaja gołe dupska w Internecie. No jakby kobieta robiła tak samo, to już suka. Tylko że kobieta tak nie robi, bo jak kocha faceta, to tylko on się liczy. Specjalne traktowanie? Po co, wystarczy odnosić się do siebie na równi i z szacunkiem. Ale faceci albo traktują kobiety "po staremu" albo przechodzą do chorej rywalizacji, jakby nie można było traktować normalnie, naturalnie. Brak adoracji? ja akurat tego nie znoszę i tym rzygam. Zresztą cała ta adoracja, kwiatki, sratki etc jest tylko w jednym celu, zeby się do gaci dobrać, a nie z potrzeby serca. Najlepszy dowód jak się okaże, że adorowana nie "odwdzięczy" się adoratorowi, jaki potem kwas jest :D