Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli facet nowo poznanej dziewczynie mówi prostockie aluzje o seksie

Polecane posty

Gość gość

to znaczy ze komunikuje jej ze tylko do tego jest mu potrzebna? do seksu?

Gość gość
Raczej sprawdza czy jest wyluzowana i jakie ma podejście w temacie. Nie ma nic gorszego niż kids z bólem d**y że w związku trzeba seks uprawiać :?

Gość gość
Raczej sprawdza czy jest wyluzowana i jakie ma podejście w temacie. Nie ma nic gorszego niż kids z bólem d**y że w związku trzeba seks uprawiać :?

Gość gość
Podaj jakieś przykłady

Gość gość
Roznie to zalezy jesli faktycznie sie nie znaja to slabe, widac desperat jak znaja sie dluzej to inaczej pozadanie narasta a propozycja seksu to bardziej flirt niz propozycja

Gość gość
Daj jakieś przykłady

Gość gość
Ja do aluzji ze smakiem nie mam nic ale jeśli facet mi mówi ze chciałby mieć mnie w łóżku to mam się cieszyć? chyba facet któremu zależy To nie chce wyjść na swimie

Gość gość
Mi tak powiedzial kolega z pracy, myślę,że to był żart a częściowo komplement

Gość gość
Wszystko zależy od tego w jakich jesteście relacjach. Też często zdarzają mi się jakieś aluzje do koleżanek, ale te aluzje muszą być ,,smaczne”. Zależy jak dobrze kogoś znam, jak ta osoba podchodzi do tych spraw itp. Rozmowy o seksie jak najbardziej są dla ludzi, ale mają być prowadzone w taki sposób, żeby żadna ze stron nie czuła się w jakiś sposob niekomfortowo

Gość gość
To znaczy że zależy na seksie

Gość gość
Taaa mnie również się jeden pytał kiedy w końcu umówię się z nim na seks, wcześniej wyznawał że bardzo mu się podobam, że jestem seksowna, że chętnie by mnie gdzieś zabrał, najlepiej na weekend. Jak w końcu nie wytrzymałam i dostał siarczysty opier...ol (nie podobają mi się takie zagrania a na delikatne uwagi nie reagował) to nagle stwierdził że się nie znam na żartach i jestem przewrażliwiona :D