Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci lubią rozmawiać o seksie z nowopoznaną kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli znajomości przez internet, jeśli facet zamiast dowiedzieć się kim jestem i co lubię pyta mnie o seks i robi postackie seksualnej aluzje to mam rozumieć ze na spotkaniu nie będzie chciał zaciągnąć mnie do łóżka? Po co faceci chcą rozamawiać o seksie i to ich najbardziej interesuje? Czy szukają seksu? ostatnio facet napisał mi ze chciałby mieć mnie w łóżku a ja mu na to ze nie przespałabym się z nim a on odwrócił kota ogonem ze on ze mną tez by nie chciał. To po chooy takie gadki? Inny cały czas tylko nawijał o seksie a gdy mu napisałam ze szuka seksu to stwierdził że jestem nienormalna bo chciał tylko pofantazjować. Zawsze mi wmawiają ze że mną jest coś nie tak bo nie chce gadać z nimi o roochaniu?

Gość gość
Czego szuka facet w necie? Wiadomo że *****nska.

Gość gość
Z punktu widzenia faceta powiem Ci, że bardzo lubię rozmawiać o seksie i jeżeli kobieta też lubi to jest cudownie. Nie znaczy to jednak, że na spotkaniu chciałbym zaciągnąć Cię do łóżka gdyż w tych sprawach mam swoje zasady i potrzebuje do tego silnego uczucia. Przez internet można poznać różnych ludzi dlatego bądź ostrożna. Jak widzisz, że facet chce rozmawiać tylko o tym i niczym więcej to nalzezy to skończyć, tak sam jeśli facet jest zbyt bezpośredni, albo co gorzej wulgarny. Jeśli mówisz, że nie chcesz o tym rozmawiać on ma to uszanować. Jeśli tego nie robi to zakończ znajomość, bo skoro już nie szanuje Twojego zdania to co dopiero będzie później

Gość gość
O seksie chcą rozmawiać tylko zboczeńcy i roochacze omijaj takicj typów.