Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra coraz więcej ulanych knurow wśród polskich facetów

Polecane posty

Gość gość

Normalnie wróciłam ostatnio z Niemiec gdzie mężczyźni sa szczupły wysportowani i aż się rzygac zachciało , ile jest otylych facetów to się pale nie mieści ! Jak to jest ze polki są dosyć szczupłe a ulanych facetow wszędzie pełno , wiszące brzuszyska , okrągłe trzesace się mordy , zgroza jak wam nie wstyd , polska jest jednym z niewielu krajów gdzie liczba otyłych facetów bije liczbę otyłych kobiet

Gość gość
A tak szczerze to. C hooj cię to obchodzi po co się gapisz na facetów pedał jesteś.

Gość gość
I ulanych świnek z wielkimi doopami i centymetrową szpachlą na ryju

Gość gość
Właśnie tłustych kobiet jest mało w Polsce , może po 30 , przed większość patyki albo średnie , ale facetów jest masa takich gabarytów jak tucznik w chlewie

Gość gość
Polki są szczupłe

Gość gość
gość dziś Polki są szczupłe xxx dobre, dobre, ciekawe w ktorym miejscu... no, moze w okolicy szyi, jesli drugi podbrodek dopiero zaczyna sie wytwarzac:D nadmierna otylosc jest coraz czestszym problemem. u plci obojga. ale to jeszcze mozna jakos przelknac - dorosly czlowiek, odpowiedzialny za swoje zycie, niech sobie pracuje na miazdzyce, cukrzyce i inne choroby. Niestety coraz wiecej DZIECI jest... no nie wiem. wyglada na to, ze wrecz TUCZONYCH na sile. jakby po osianieciu nastoletnosci ich opiekunowie mieli zamiar je pozrec lub sprzedac do ubojni. To jest przerazajace...

Gość gość
za to polki ryje jak ropuchy albo donice i te tluste uda i dupa z cellulitem

Gość gość
No ale co cię to obchodzi, myślisz że mnie obchodzi jak wyglądam? Mam codziennie ćwiczyć bo chcesz mieć ładny widok.

Gość gość
trzeba bylo zostac w niemczech. ciekawe czy jak do wspolzycia zmusi szczuply ciapaty, to bedzie to gw/alt, czy mile wspomnienie:D eh, idiotka pelna gemba...

Gość gość
Prawda, tłustych knurów jest od groma, ale też wśród Polek nie brakuje loch z łbami jak wiadro i düpami jak żarna. Jak człowiek wyjdzie na miasto, czuje się jakby przebywał w oceanarium - same kaszaloty itd.:o

Gość gość
tak ogólnie Polacy to bardzo zaniedbany gatunek ;otyłość brzydkie zęby kiepskie fryzury nieprzyjemny zapach to najczęściej można spotkać na ulicy głównie tak wyglądają faceci

Gość gość
dziwne tylko, ze po te wielce atrakcyjne, inteligentne, silne, niezalezne kobiety nie ustawiaja sie kolejki zagranicznych bogatych i przystojnych mezczyzn... zastanawiajace... doprawdy, czemu tak jest? w koncu same diamenty klasy swiatowej... a moze czas sie obudzic z fantazji? przestac miec sie za kogos wielokrotnie lepszego niz sie jest naprawde? rzeczywistosc mowi sama za siebie - malo ktory zagraniczniak i rzadko kiedy, nawet stykajac sie bardzo blisko z polkami w tym kraju, obcujac z ich codzienna obcesowoscia i przyziemnoscia, decyduje sie na malzenstwo z taka "atrakcja". naprawde, trzeba wam tlumaczyc, kiepsko zrealizowane fantazje, dlaczego? moze jednak dojdziecie same do oczywistych wnioskow? czy tez jednak nadal bedziecie polegaly na agresywnym deprecjonowaniu innych w celu pogrzebania jak najglebiej sie da wlasnych kompleksow i niedoskonalosci?

Gość gość
Nie tylko otyłych, zwyczajnie brzydkich jest wieszkosc Polakow. Znaleźć faceta 25+ w miarę przystojnego i szczuplego graniczy z cudem. Same buraczane twarze...za to zauwazylam ze wśród młodzików takich 18-22 lata jest sporo przystojniakow, maja ładne młode rysy twarzy, wysportowani... Ale ja mam juz 26 lat, to dla mnie gowniarze niestety, co mi zostało :(.

Gość gość
Autorka to lewak z zakrzywiona percepcja. Pedagogika wstydu wpojoja za rzadow PO

Gość gość
Jestem kobieta, ale niestety zauwazam, ze dotyczy to obu plci. Kobiet tez pelno jest grubych na uicach czy plazach, albo przy kosci. A kiedy juz patrze na otyle dzieci, ktorym rodice kupuja loda czy chipsy to mysle, ze powinni i zabrac te dzieci

Gość gość
Ale kiedyś tylko kobiety były grube a dziś siedziałam w busie to moje spostrzeżenia : otyłych kobiet 50 % , szczupłych kobiet 50 % , a faceci ? Maaaaasakra , na cały bus 70 % takich co by już mogli schudnąć , 20 % takich co ma takie ciało ze niby szczupły a jedną wielką kupa bo nic nie ćwiczy i może ze 2,3 takich co się widać ze jakiś sport uprawiali

Gość gość
Nie byłam w Polsce tylko 2 lata a widzę że liczba grubych facetów zaczyna już zastraszac, przecież to jest obrzydliwe jak ktoś ma nalany ryj i odstajacy ciążowy brzuch i to jeszcze facet , to są aseksualne kreatury bo tłuszcz jest magazynem damskich hormonów więc taki tłusty facet traci męskość

Gość gość
W życiu nie będę z Polakiem bo mi wstyd że to taki zapuszczony naród , dziwne że Niemcy Holendrzy mimo dobrobytu są szczupli ale uwaga uwaga , ruscy z ktorymi pracowałam też są szczupli, to czemu polski knur nie może być ? Bo się żre z koryta i nie chce pobiegac

Gość gość
Słabe prowo choć może mieszkasz gdzieś w jakiejś zapyziałej dziurze pod monopolowym to faktycznie możesz takich "Facetów" spotykać. Prawda jest jednak taka że w moim środowisku coraz więcej Mężczyzn i Kobiet dba o siebie. Bieganie, rower i zdrowe odżywianie jest teraz na topie. Sam rzuciłem palenie kilka lat temu podobnie jak połowa moich palących znajomych. W sumie jak sporo czasu Cie tu nie było to upewnij się że ta nalana świnia jest faktycznie Polakiem bo sporo mamy teraz imigrantów ze wschodu...

Gość gość
niech sobie autorka znajdzie jakiegos przystojnego i szczuplego SS-mana i przestanie tu na forum zale wylewac i po problemie.

Jestem otyły, kocham swoje ciało. Moja dziewczyna mnie tuczy, karmi i dba bym nie chudł. Duże jest piękne, trzeba otworzyć tylko mózg.

Gość gość
Ostatnio wróciłem z Czech i Słowacji i aż rzygać mi się zachciało, jak zobaczyłem polskie knurzyce. Grube, brzydkie, bez biustu, z odrostami.

Gość gość
14:31 słabe prowo bo Czesi i Słowacy to najbardziej otyly naród Europy nie mówiąc już o tym że Czesi i Słowacy to właściwie germano Słowianie a nie Słowianie , więc Czeszki wyglądają głównie jak Niemki , polski ulany niski Januszu

Gość gość
13:34 boli cię coś, zakompleksiona brzydoto że od razu innych obrażasz nie znając osoby? Brzydoto, jesteś dziewicą?

Gość gość
To ty jesteś ulanym polskim knurem który marzy o czeszkach które są zeslawizowanymi Niemkami i mają twarze jak kobyla z zagrody

Gość gość
18:12 a ty co, stalkerka bez wlasnego zycia, ze wiesz do kogo afresujesz swoje prymitywizmy?:D czy tylko nawiedzona schizofreniczka wszedzie widzaca oczami zaslonietymi skrajna paranoja i ciezka histeria zagrozenie dla swojego watlego ego?:D idz sie leczyc...

Gość gość
Zakompleksiona polska grubasko, ty chyba Czeszek i Słowaczek nie widziałaś na oczy. Piękne, zgrabne dziewczyny, o dwie klasy wyżej niż polskie przeciętniary.

Gość gość
Już widać ze grubas robi pod siebie ze złości

Gość gość
Czeszki przede wszystkim mają dużo krwi germańskiej , są podobne do niemek i holenderek, kwadratowe długie głowy , długie nosy , figura kloca co kto lubi , polki mają bardziej kobiece figury jak ukrainki przynajmniej te że wschodu