Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni czemu nie staracie się o przeciętne dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Jestem przeciętna z wyglądu a może nawet niekiedy brzydka i przez was tracę samoocenę..

Gość gość
Przecież się staramy :)

Gość gość
O mnie nie

Gość Taka jedna 29
To nie wiesz, że przeciętna jest od tego, żeby godzić z uśmiechem na zachcianki księciunia, który ją łaskawie zechce. Przecież przeciętna, która nie przypomina Natalki Siwiec powinna całować po stopach każdego, kto popatrzy w jej stronę. Od tego jest. A od adoracji są naburmuszone roszczeniowe klony Siwców, Ciu/p i innych d/up - i one tę adorację dostają, bo na nią zasługują tym, że są takie super sexy.

Gość gość
Gdy miałem 23 lata o mało co nie związałem się z przeciętną z wyglądu siostrą mojej kumpeli. Ona miała 21 lat, z twarzy przeciętna,ale za to świetna i sympatyczna dziewczyna. Jej atutem były duże, imponujących kształtów piersi i zadbane paznokcie-uwielbiam to. Wadą było tzw. niskie zawieszenie. Podobałem się jej. Wiedziałem o tym. Ona też mi się podobała. Wachałem się jednak z umówieniem się z nią na randkę gdyż ona mówiła, że nie potrzebuje seksu i że seks mógłby dla niej nie istnieć. Później się okazało, że to był blef. Ja w tamtym czasie poznałem śliczną dziewczynę, na punkcie której oszalałem.Ona miała piękną twarz, miała długie włosy i była zgrabna. Podobnie jak siostra mojej kumpeli ona nie miała nigdy chłopaka. Zostaliśmy parą. Potem dowiedziałem się że siostra mojej kumpeli była załamana gdy dowiedziała się iż związałem się z nowo poznaną dziewczyną ponieważ liczyła na związek ze mną. Gdybym nie poznał mojej aktualnej partnerki bylibyśmy zapewne razem,a tak nasze drogi rozeszły się.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - wzruszająca historyjka doprawdy. Z Twojego opisu wynika, że ta przeciętna, wcale przeciętna nie była, tylko nie miała twarzy anioła. Duże imponujących kształtów piersi - tiaa, jakie to kuźwa romantyczne, gdyby nie to, to pewnie miałbyś ją gdzieś.

Gość gość
Całkowicie się nie zgadzam z autorka. Każda kobieta jest ładna to kwestia doinwestowania tylko. Z tymi przeciętnym jest problem że one się obraził na facetów i na te ładniejsze. Albo co gorsza próbują udowodnić że są niezwykle inteligentne i mają inne zalety duszy. Co może wkurzac facetów.

Gość gość
gość dziś -byl seks z ta przecietna?