Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka121234

Zgadzacie się? Zdrada liczy się tylko gdy druga osoba się dowie.

Polecane posty

Gość mężatka121234

Wiadomo, że prawie każdy facet zdradza, tylko jeden wpada inny nie. Można się oszukiwać, że ten Wasz ukochany to na pewno nie, że on to w tej mniejszości jest, no ale... Wracając do tematu, chyba czasem lepiej nie wiedzieć o zdradzie niż dociekać i robić awantury w domu.

Gość gość
To prawda. Nawet brat mi mówił że każdy facet zdradza i mam facetom nie wierzyć.

Gość gość
Czasami sciany maja oczy i cos co wydaje sie ze nie wyjdzie na jaw,nagle jest upublicznione z wszelkimi szczegolami.

Gość gość
Ja czasem miałam takie wątpliwości co do mojego faceta, czasem wychodził wieczorem, niby do kumpla na piwo, ale wcześniej się stroił w łazience. Kusiło mnie by kiedys pogrzebwać w telefonie, albo na FB u niego, ale z drugiej strony nie wiem czy chcę...

Gość gość
Moj nie zdradza.. a byloby lepiej zeby to robil. Nie musialabym sie az tak ukrywac z moim kochankiem..

Gość gość
Nie każdy zdradza

Gość gość
Zdradzają mężczyźni którzy wiąża się z kobietami dla samego seksu :)

Gość gość
Wiadomo że nic nie wiadomo. Przecież kobiety nie robią kupy :-P

Gość gość
Faceci mało, że zdradzają, to jeszcze opowiadają kumplom o swoich pidbojach. Mało który trzyma swoje wyskoki w tajemnicy. Zresztą my kobiety nie jesteśmy w tym lepsze tyle, że robimy to z opóźnionym zapłonem. Więc nie ma się co dziwić, że nasze romansiki prędzej czy później wydają się.

Gość gość
Moje kolezanki wiedza o moich wyskokach :) nic a nic nie puszcza, i wszystkie mnie kryja:) na rodzinnych grilach jestem ich nadzieja na przyszlosc

Gość gość
"Zdradzają mężczyźni którzy wiąża się z kobietami dla samego seksu usmiech.gif" X Raczej Ci co seksu w domu nie mają.

Gość gość
Co za bezsensowne stwierdzenie. Zdrada to zdrada, a to czy połówka o tym wie to inna sprawa.

Gość gość
Nie wszyscy zdradzają!

Gość gośćusmycudswiata
Prawie wszystkie kobiety zdradzają, można przyjąć że ty też należysz do tej grupy

Gość Piaskun
Mężczyźni zdradzają, bo wiedzą, ze kobiety ich prędzej czy później zdradzą. To się nazywa atak wyprzedzający. XX Prawda jest taka, że niemal każdy człowiek niezależnie od płci zdradził jeśli nie fizycznie to emocjonalnie. Sztuką jest by para się dobrała tak, że żadne nie chce drugiego zdradzać bo kocha i stara się dla drugiej połówki. XX Jednak po dzisiejszych kobietach, które puszczają się za młodu a później biorą pierwszego lepszego z łapanki, bo uroda przemija nie ma się co dobrego spodziewać. Takie jak tylko wyjdą za mąż i spłodzą gówniaka zaczną marudzić, że zasługują na więcej i będą siędalej pouszczać.