Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewychowana smarkula

Czy myśli o byciu niewolnicą seksualną są normalne?

Polecane posty

Podczas masturbacji uwielbiam sobie wyobrażać, że jestem nowokupioną niewolnicą, którą młody panicz bierze sobie do łóżka. Muszę mu robić wszystko czego zażąda i nie wolno mi się sprzeciwiać bo inaczej won pod pręgież. Czasem właśnie wyobrażam sobie jak mnie chloszcze. Nie dlatego, ze coś przeskrobałam tylko dla zabawy. Lubi patrzeć jak moje jędrne cialo podwieszone do drewnianego słupa wije się sieczone batem. Niemal fizycznie wtedy czuję na sobie uderzenia. Niemal widzę jak bat zostawia czerwone pręgi na moim brzuchu i piersiach. Z tylu na plecach i posladkach czuję pieczenie po wcześniejszych razach. W koncu panicz przestaje bic i pyta czy teraz będę posluszna. Odpowiadam skwapliwie, ze tak. Który z was chciałby zostać moim paniczem? Który chcialby wytresowac mój niesforny tyłeczek? Który chcialby nauczyc mnie sztuczek jakich na filmie nawet nie widzialam? :)

Gość gość
Chetnie podaj maila to zajme sie toba:) tutaj nie bedziemy pisac

A dlaczego nie tutaj? Przeciez to pisanie anonimowe więc co za różnica gdzie piszemy?

Gość gość
Cześć. Akurat sukam suki do tresowania :-) Napisz do mnie suczko na niebieskooki-80@wp.pl ;-)

Gość gość
Bedzie szybciej I latwiej. Caly czas bedziemy w kontakcie. Chyba ze nie chcesz

Gość gość
Autor to znowu ten zbok co kobietę udaje już kolejny raz

Gość gość
A chcialabys sie spotkac w realu?

Gość gość
Co powiesz na trójkącik M+2K Jesteś bi??

gość dziś Co powiesz na trójkącik M+2K Jesteś bi?? x Lesbijką raczej nie jestem ale w zasadzie jakie to ma znaczenie? Myślisz, ze osmieliłabym się odmówić wylizania cipki gdybyś stał nade mną i trzymał w ręku bat? Pewnie bys mi i drugiej heteroseksualnej niewolnicy kazał uprawiac lesbijski seks a ty bys sobie patrzył. Jeszcze mial byś glupie pomysly, zeby wsunęła język nawet między posladki. Wyobrazasz sobie jakie bym robiła oczy patrząc z bliska w brązowa dziurkę, która pod moim językiem kurczykaby się i rozszerzała naprzemian?