Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie teraz na TVN 24 pogrzeb piosenkarki Kory sipowicz z Maanamu?

Polecane posty

Gość gość

Oglądacie teraz na TVN 24 pogrzeb piosenkarki Kory sipowicz z Maanamu?

Gość gość
co to jest ta kory?

Gość gość
12:09 w*********j nie rób z siebie większego idioty niż jesteś dobrze wiesz że Kora to piosenkarka

Gość gość
jaka znowu kora?:o

Gość gość
Finlandia on dobrze o tym wie ale robi z siebie większego idiotę niż jest i rznie głupa

Gość gość
Kora brzozowa,teraz ja zdejmuja. Dzien drwala.

Gość gość
Olga Jackowska Piosenkarka i autorka tekstów Można znaleźć w: YouTube Spotify Deezer Kora, właściwie Olga Aleksandra Sipowicz z domu Ostrowska, primo voto Jackowska – polska piosenkarka rockowa i autorka tekstów, w latach 1976–2008 wokalistka zespołu Maanam. Wikipedia Data i miejsce urodzenia: 8 czerwca 1951, Kraków Data i miejsce śmierci: 28 lipca 2018, Bliżów Zespół muzyczny: Maanam (1976 – 2008) Dzieci: Mateusz Jackowski, Szymon Sipowicz Mężowie: Kamil Sipowicz (od 2013), Marek Jackowski (od 1971 do 1984) Utwory

Gość gość
Kora debowa jest super plukanka do wlosow.

Gość gość
nie znam takiej. pewnie nagrala jednom piosenke dawno temu i swiat o niej zapomnial

Gość gość
Nie lubilem jej.Dla mnie to cpunka,chamka i nie majaca szacunku dla ludzi. co mi tam,ze cos spiewala,jak glos miala marny.

Gość gość
Pogrzeb Kory na Powązkach w Warszawie. Tłumy pożegnały artystkę ... https://www.radiozet.pl › Muzyka 56 minut temu - Pogrzeb Kory na Powązkach w Warszawie. Legendarna artystka i liderka zespołu Maanam spocznie w kwaterze „K” na Cmentarzu ... Pogrzeb Kory Jackowskiej - transmisja z uroczystości na żywo w TV ... https://www.radiozet.pl › Co, gdzie, kiedy, jak...? 2 godziny temu - Pogrzeb Kory odbędzie się w środę, 8 sierpnia 2018 roku na Cmentarzu Wojskowym przy ul. Powązkowskiej 43/45 w Warszawie. Managerka ...

Gość gość
gość dziś nie znam takiej. pewnie nagrala jednom piosenke dawno temu i swiat o niej zapomnial xxx Nie rób z siebie większego idioty niż jesteś przecież to oczywiste że to Legendarna piosenkarka zespołu Maanam

Gość gość
Legendarny to jest Led Zeppelin czy Deep Purple a nie jakaś była kochanka terleckiego z pisu.

Gość gość
spoczywaj w spokoju Koro!!! byłaś wielka, Twoja piosenka "Kocham cię kochanie" pomagała mi w miłości do mojej miłości;)

Gość gość
Wielka mi gwiazda,zwlaszcza jak pokazywala swoje chamstwo jako jurorka. Baba tylko po maturze,nie liczyla sie z nikim,bo byla narcystyczna ,durna p***a. Tyle w jej temacie,bo szkoda na nia czasu.

Gość gość
ten jej zespół to był kał

Gość gość
W każdym człowieku jest coś dobrego a idealnych nie ma dlatego wybaczam ci ten kał. Mimo wszystko Kora była WIELKA!!!!miała trudne dzieciństwo...