Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce mieć syna..

Polecane posty

Gość gość
Mam sasiadke, ktora usilnie chciala spelnic zyczenie meza i dac mu syna. W efekcie urodzila mu 4 corki. Takze zycze powodzenia. Miec 4corki toz to przesrane szczegolnie w okresie dojrzewania.

Gość gość
Ktoś to nie potrafi się tak samo cieszyć z chłopca jak i dziewczynki ani kochać ich po równo nie dojrzał do rodzicielstwa. Bierzecie sobie niedojrzalych egoistow na mężów to macie potem cyrki w ciąży.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem tego parcia na daną płeć. Pielęgnacja noworodków w zależności od płci praktycznie niewiele się różni. Tak samo trzeba ubrać, wykarmić, wychować i wykształcić. Nieraz się mówi, że córki są na starość bliżej rodziców, a ja znam kilka małżeństw w podeszłym wieku, które mają samych synów i mają z nimi cudowne relacje

Gość gość
Nie ma nic gorszego, niż urodzenie dziewczynki.

Gość gość
Z moich obserwacji wynika że najczęściej to córki są bliżej rodziców. Moja ciocia ma dwóch synów, każdy poszedł za dziewczyną i każdy bliżej rodziny żony. Mój mąż ma dwie siostry, niedorajda życiowe ciągle siedzą u rodziców, a mój mąż odwiedza rodziców raz na rok żeby odklepać bo nie czuje z nimi wiezi. Ja mam córkę (to był dla mnie priorytetem) i synka (bardzo się ucieszyłam) i potwierdzam że super mieć parkę

Gość gość
Ja byłam jedyną dziewczynką w rodzinie i ani moi kuzyni ani mój brat nie są tak blisko rodziny jak ja. Dziewczyny są chyba bardziej uczuciowe, wrażliwe i bezinteresowne. Mój córeczka też jest jedyną w rodzinie, a ma brata i trzech kuzynów i dziadkowie bardzo ją wyróżniają bo jest śliczna i urocza

Gość gość
W sredniowieczu za urodzenie dziewczynki mozna bylo stracic zycie, wiec cieszcie sie baby ze nie zylyscie pareset lat wczesniej :)

Gość gość
Dziewczyny są chyba bardziej uczuciowe, wrażliwe i bezinteresowne. Xxx Chyba kpisz. Dużo zależy od charakteru, a nie od płci.

Gość gość
Autorko a moj maz marzyl o córce. A czekamy właśnie na drugiego chlopca i na usg polowkowym Pani doktor az męża mojego pocieszala bo ewidentnie widac było jego zawod na twarzy :-/ i nie jest jakimś durnym prostakiem. Ot mial marzenie, to wszystko. Jak marzysz o innych rzeczach, które sie potem nie spelniaja to tez bywasz smutna.Normalne. Ale cieszy sie, ze dzidzius zdrowy, z reszta wie, ze to jego "zasługa" ze mamy chlopakow :-P Mi jest to obojętne, nie mialam takich "marzen". Choc pierwszy synek jest taki mamusiny i chcialam by mąż mial swoja taka zakochana w tatusiu córeczkę, jak synek jest "zakochany" we mnie.. Kto wie czy kiedys bedzie trzecie..? Nie planuje. Ale nigdy nie mowie nigdy.

Gość gość
W Afryce maz ucial zonie rece za to ze miala z nim corki a nie syna. DEBIL tak jak twoj maz nie wie ze to on jest odpowiedzialny za plec??Koles trafil do wiezienia a kobieta drugiemu mezowi urodzila syna czyli jednak wszystko zalezy od meskiego dna

Gość gość
Facet odpowiada za płeć, jak nie umie zrobić syna bo jest damskim krawcem to pretensje może mieć wyłącznie do siebie :-P

Gość gość
22:33 debil ten twoj maz, zeby miec smutna minę bo chlopczyk? zal

Gość gość
Współczuję mieć takiego idiotę za męża. A to ty nie masz nic do powiedzenia? Gdyby mi mój takimi hasłami strzelał dostał by zjebe że hoho. Bądź stanowcza i miej swój honor. Nie chcesz dziecka? Mowisz nie! On chce i wymaga od ciebie tego? Przedstaw swoje wymagania: opiekunka całodobowa do dzieci i gosposia na pełen etat. Szanuj się kobieto i wymagaj szacunku!

Gość gość
Nie wiem dlaczego dla faceta to takie ważne :/ X Nie generalizuj ja chcę córkę.

Gość gość
Autorko a moj maz marzyl o córce. A czekamy właśnie na drugiego chlopca i na usg polowkowym Pani doktor az męża mojego pocieszala bo ewidentnie widac było jego zawod na twarzy :-/ i nie jest jakimś durnym prostakiem. Ot mial marzenie, to wszystko. Jak marzysz o innych rzeczach, które sie potem nie spelniaja to tez bywasz smutna.Normalne. Ale cieszy sie, ze dzidzius zdrowy, z reszta wie, ze to jego "zasługa" ze mamy chlopakow jezyk.gif Mi jest to obojętne, nie mialam takich "marzen". Choc pierwszy synek jest taki mamusiny i chcialam by mąż mial swoja taka zakochana w tatusiu córeczkę, jak synek jest "zakochany" we mnie.. Kto wie czy kiedys bedzie trzecie..? Nie planuje. Ale nigdy nie mowie nigdy. X Ja też mam :(

Gość gość
Ja mam dwóch synów i teraz trzecia ciąża. Bardzo chciałabym mieć córkę. Gdyby była pierwsza lub druga napewno już bym nie myślała o trzecim dziecku.

Gość gość
A ja zawsze chciałam dwoje dzieci tej samej płci. I nie ważne czy chłopczyki czy dziewczynki. Tak mi się wydaje że dwoje tej samej płci lepiej się dogaduje i w dzieciństwie i później w życiu dorosłym. Chyba wynika to z tego ze ja ze swoimi braćmi mam poprawne ale dosyć chłodne relacje. Chociaż wiem że nie ma na to reguły. Dużo zależy od rodziców i tego czy sprawiedliwie traktują wszystkie dzieci. Teraz mamy synka. Jak następne bedzie chlopczykiem to super a jak dziewczynką to też wspaniale. Raczej nie mamy na to wpływu. Najważniejsze żeby dzieci byly zdrowe i szczęśliwe, i tego się trzymajcie. Pzdr