Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też boli was przeszłość waszego partnera?

Polecane posty

Gość gość

na tyle ze nie chcecie wiedzieć nic o jego byłych i tego z kim spał?

Gość gość
Boli? Ile ty masz dziecko lat?, dojrzały, rozsądny człowiek raczej chce poznać przeszłość osoby z którą się wiąże, tym bardziej że to, PRZESZLOŚĆ to znaczy że to już było i się nie wróci! No ręce opadają. Zresztą, co ja się dziwię głupia, tu sami upośledzeni intelektualnie piszą, umysłowo chorzy, troglodyci i nieuki.

Gość gość
Kto się naprawdę zakochał tez pewnie zrozumie

Gość gość
właśnie jak prawdziwie się zakochałaś to przeszłość nie powinna przysłaniać przyszłości moja droga ,ale gość 15:04 ma niestety rację

Gość gość
no cóz kochana , mnie nie boli przeszłość mojego partnera , bo poznaliśmy sie jako dorośli ludzie i kazde z nas juz jakaś miało. Nie interesuje mnie tez to z kim spał, bo po jaka cholerę mi to wiedzieć, mnie interesuje, czy zdrowe były i czy facet jest zdrowy, anie jak miały na imię i ile razy sie pukali, ani to kto pierwszy doszedł. Dorosnij kobieto

Gość gość
Nie wiem czy ma to coś wspólnego z dorosłością to ze nie chce sobie wyobrażać go z inną kobietą nawet w przeszłości ze mogłabyć dla niego wazna

Gość gość
rozumiem ze to jakieś młodociane pierwsze związki, wtedy sie ma takie egzaltacje, zwłaszcza jak sie z nikim wczesniej seksu nie uprawiało i mysli sie ze to nie wiem co, potem sie okazuje ze nic nadzwyczajnego, ale młodość ma te swoje głupoty

Gość gość
Tak. Przeszłość seksualna jest bardzo ważna po ty oceniamy człowieka czy sie szanuje.

Gość gość
Dla faceta nie mają znaczenia jego byłe?

Gość gość
Obrzydliwi są męzczyźni którzy nie zachowali prawictwa dla ukochanej dziewczyny :(

Gość gość
Nie tylko boli ale też brzydzi

Gość gość
Przeszłość jest bardzo istotna, bo jak twoja kobieta była sz'matą w przeszłości, to będzie mieć te same skłonności w przyszłości i będziesz mieć większe ryzyko zdrady. Osobom rozwiązłym seksualnie znacznie łatwiej przekraczać bariery wierności, i jest to udowodnione badaniami nad ludzką seksualnością. Moja rada: jeżeli martwi cię przeszłość seksualna partnera/partnerki to zostaw ją/jego. Zawsze będziesz mieć to w głowie. Nie daj sobie wmówić, że musisz wbrew sobie coś akceptować. To twoje życie i nikt go za ciebie nie przeżyje. Lepiej rozstać się i szukać kogoś porządnego niż męczyć się z dzi'wką.

Gość gość
15:04 Przepraszam a co ma do tego doroslosc i dojrzalosc? Mnie nie interesuje przeszlosc partnera/partnerki tylko co jest miedzy nami i przed nami.