Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wymiencie ceche mezczyzny z ktorym spedzilybyscie cale zycie bedac

Polecane posty

Gość gość

wiernymi ;

Taki, który potrafi kobietę wysłuchać Który potrafi coś koło siebie zrobić i nie czeka z założonymi rękami ;) Taki, który potrafi dobrze zerżnąć :) :classic_cool:

Gość gość
robi dobra minete i nie boi sie lizac tylka

Gość marawstala
Jedna to za malo : )

Gość gość
Odpowiedzialny

Gość gość
Jedna cecha ma załatwić sprawę?

Gość marawstala
Cierpliwy : )

Gość gość
kreatywno romantyczny cwaniaczek

Gość gość
Opiekuńczy

Gość gość
opiekuńczy ale nie nadopiekuńczy wrażliwy ale nie zniewieściały mądry ale nie przemądrzały bubek stanowczy ale nie uparty męski ale nie maczo pracowity ale nie pracoholik altruista ale nie cierpiętnik zadbany ale nie metroseksualny dowcipny ale nie błazen pewny siebie ale nie cham wierny, hojny, pamiętający o datach i trzymający inne panie na dystans.słowem nic wielkiego ;) :) aha i lubiący dzieci, nic tak nie pociąga jak facet z którym można złożyć jaja :D

Gość gość
przyjaciel bez przyjaciólek!

Gość gość
Jedną cechę, to może być trudno, więc wymienię całą ich listę, ale nie w kolejności. Opiekuńczy, odpowiedzialny, wrażliwy, empatyczny, troskliwy, delikatny, inteligentny, posiadający pasje, prawdomówny, lojalny, konsekwentny, pracowity, potrafiący słuchać i doradzić, stanowczy, z poczuciem humoru, wierny, dający poczucie bezpieczeństwa i wyjątkowości. Dla mnie mężczyzna musi być męski, twardy, budzić respekt, ale też być i taki, jak napisałam powyżej. Połączenie tych cech, wraz z jego męskością, to mój mężczyzna idealny. Oczywiście - to, jakim się okaże, pokażą sytuacje życiowe, bo pisać, to sobie można, tak, jak i marzyć, ale - gdyby udało mi się spotkać kogoś takiego, byłabym bardzo szczęśliwa i pewna, że nic mi przy nim grozić nie będzie. Trudno byłoby wymienić jedną cechę, bo z jednej sam człowiek się nie sklada. Mając takiego mężczyznę, robiłabym wszystko, by nasz związek był każdego dnia taki, jak na początku, kiedy się poznaliśmy. O swoją wierność martwić bym się nie musiała, bo z nią nie mam problemu.