Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam molestowana jak powiedzieć to partnerowi

Polecane posty

Gość gość

Bylam molestowana w dzieciństwie, dzisiaj mam 30 lat i zero doświadczenia seksualnego. Dziewicą oficjalnie nigdy nie byłam, bo mi to zabrano, ale tak naprawdę to mentalnie jestem dziewicą. Poznałam mężczyznę 30 lat, on fantazjuje o nas, pyta co lubię w łóżku a ja nie wiem. Mówić mu o molestowaniu czy nie?

Gość gość
Współczuję

Gość gość
To dla mnie tak wstydliwy problem, że zawsze się wycofuje z relacji z mężczyzną, a tym razem chcialabym pójść dalej

Gość gość
Bylam molestowana ale dzieki temu uwielbiam teraz seks ruszano moja cipke od malego i moge godzinami uprawiac rzadze tak powiem delikatnie mojemu facetowi

Gość gość
Wspolczuje :( powiedz mu to b.wazne.

Gość gość
Jak mam mu to powiedzieć i kiedy?

Gość gość
Upewnij sie czy facet traktuje Cie powaznie i czy ogolnie jest w porzadku bo mozesz sie rozczarowac i calkiem zamknac na facetow.Pamietaj slowa i opinia wsrod ludzi nie zawsze jest prawdziwa, zdaj sie na intuicje i nie przymykaj oczu na cos niewygodnego. Jestes w gorszej sytuacji i masz kr**** psychike. dbaj o siebie. trzymaj sie kochana ;*

Gość gość
Wiem, ciężko mi, dużo przepracowałam, ostatnio na spotkaniu z nim pocalowalismy się, i jak on mnie zaczął dotykać to powiedziałam, ze wystarczy na dzisiaj i wysłałam go do domu. Jesteśmy w momencie, w którym chciałabym mu powiedzieć, tylko nie wiem ile i jak. Czy wystarczy na tym etapie ze mam złe doświadczenie?