Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polki sa masakrycznie slabe w lozku

Polecane posty

Gość gość
nie ma innej rady trza się wyprowadzić chłopie gwarantuję że za twoim sflaczałym wackiem żadna tęsknić nie będzie

Gość gość
hehe już 20 paro latkowie wpierdzielają te wszystkie tabsy żeby niby stał i to my jesteśmy beznadziejne w łóżku i duże dziury taaa jasne takim flakiem to byś do jaskini nie trafił

Gość gość
To kogo tu właściwie szukasz? Bo tu sami Polacy

Gość gośćona0714
Niewielu jest facetów z wyobraźnią i kobiet z wyobraźnią. Jesli spotkają sie dwie osoby pelne pomysłów łóżkowych plus wyobraznia jest bomba. To nie zależy od narodowości ale od fantazji i libifo

Gość gość
Badźmy szczerzy, faceci w polsce mają za małe fiutki. Nie ma czym się pobawić, za co złapać, bo biedaczek z rąk wylatuje, to z czym do ludzi? Jakoś faceci za granicą nie mają takich małych pindolków i nie ma problemu z tym, wiec pomyślcie trochę że to jednak jest u Was problem. Już tutaj jedna dziewczyna pisala, że śmigaci z 13-14cm, tyle ile powinien facet mieć w zwisie a nie na stojaka. Na stojaka to 18-20cm i takim można się bawic. No i zeby nie był też flakiem, ma być twardy, a nie że Wam opada po 20 sekundach. Pamiętajcie chłopaki, WYKAŁACZKĄ ZUPY NIE WYMIESZACIE :*

Gość gość
to prawda

Gość gość
Polki są świetne w łóżku, inne nacje też są świetne. Miałem wiele przygód, jestem w stałym związku. Każda kobieta jest inna ale wszystkie były wspaniałe. Chciał bym, żeby one mogły powiedzieć to samo o mnie jako kochanku ;-)