Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdrianneJD

Mój facet ciągle śpi mimo, że jestem hot! Help.

Polecane posty

Gość AdrianneJD

Hej, na wstępie informuje, że to nie prowo. Jestem laska 9/10 może nawet ideałem dla większości, serio, blondynka, naturalna, wysoka etc. Praktycznie każdy facet na ulicy się za mną ogląda i więce co mnie dołuje, że wybrałam takiego który gdy siedzę obok niego w bluzce pod której nie mam biustonosza... On... Zasypia. Poważnie, mój facet przy mnie zasypia. Byliśmy na wyjeździe kilkudniowym, kochaliśmy się... Jeden raz... Romantyczne miejsce, winko etc wracam z toalety a on śpi. Wczoraj poruszałam ten temat, mówi, że jest zmęczony ostatnio, osłabiony ale kurde aż tak? Przecież się już wyspał to trwa od kilku tygodni. Czuję się jak idiotka. Dodam, że on jest po 30 jest starszy o 8 lat. Śmiechu warte.

Gość gość
Wpadaj do mnie mam 40 i wiem czego ci potrzeba mam jedna wade (zona)

Gość gość
Może ma coś z tarczyca.

Gość gość
tak tak, od razu 11/10. w twojej glowie mozesz bc nawet i 100/10, ale skoro rzeczywistosc pokazuje, ze jest inaczej, normalny czlowiek popracowalby nad soba... ale po co? typowa, polska kretynka majaca sie za ksiezniczke zawsze bedzie 100/10, chocby absolutnie nikt sie nia nie interesowal i tak odkreci sobie kota ogonem zeby tylko wyprzec nieprzyjemna rzeczywistosc ze swiadomosci. eh, glupia ty, glupia...

Gość AdrianneJD
Jest zdrowy tylko mówi, że osłabiony przez nawał pracy itd. Ja nie wiem jak funkcjonuja starsi mężczyźni, on jest starszy o 8 lat, ma 33. Ja miałam doczynienia jedynie z rówieśnikami którzy mogli kilka razy w ciągu jednej nocy a on tylko raz (o ile nie śpi). Albo nie może skończyć po alkoholu... Trochę to dla mnie nowość a przecież będzie coraz gorzej. Ostatnio już sama sobie dogodziłam bo na niego nie mogę liczyć

Gość AdrianneJD
Wyjdź gość z 22:38. Nie mam ochoty czytać Twoich postów w moim wątku. Mam problem i szukam pomocy, w takiej sytuacji koloryzowanie nie pomoże mi.

Gość gość
"Ja nie wiem jak funkcjonuja starsi mężczyźni, on jest starszy o 8 lat, ma 33." X 33 lata to jeszcze młody facet. My z mężem mamy 40+ i nie mamy takich problemów. XX "Byliśmy na wyjeździe kilkudniowym, kochaliśmy się... Jeden raz... Romantyczne miejsce, winko etc wracam z toalety a on śpi." XX Nawet jeżeli jest zmęczony i zasypia wieczorem to przecież kiedyś w ciągu dnia jest wyspany. Nie macie dzieci to możecie się kochać kiedy tylko przyjdzie wam na to ochota. A rano na wyjeździe się nie mogliście kochać, przecież wtedy jest wyspany i wypoczęty. Fajnie jest tak rozpocząć dzień.

Gość zawsze szczery
Jestem laska 9/10 może nawet ideałem dla większości x i jestes "hot" , smiechu warte

Gość gość
Pewnie stres w pracy, siedzący tryb życia, zarywanie nocy (filmy, gry), papierosy, alkohol. Może: - zmienić tryb życia - do lekarza - badania - do seksuologa 3 2 1 0 Start

Gość gość
Odezwaly sie zazdrosnice ktore nic ze swoim zyciem nie chca zrobic bo sa za leniwe na to. Zmien na lepszy model. Szkoda zycia.

Gość gość
Śpiący królewicz?