Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiapataDoll

Chce blondyna o delikatnej urodzie

Polecane posty

Gość gość
Srynik przecież to nie jest żadna hinduska, tylko trol internetowy kradnący innym zdjęcia w innym temacie to wyszło.Szkoda czasu na tego cwela.

co nie zmienia faktu ze jak widze bdasa z białą kobietą to mnie skręca na sam widok :)

Ja tu nigdy Nie zdradziłam mojego pochodzenia nawet zacznijmy od tego. Skoro według was jestem mega brzydka, mam nadwagę, kwas w ustach, zwisy zamiast cycków, jestem pedaJem To dlaczego się czepiacie zdjęć? Przecież uważacie, ze nie podoba wam się to co widzicie...nie rozumiem was

rzygać mi się chce jak widzę brązowego człowieka z białym. w anglii raz widzialem jak idzie taka niezla brytyjka po 30 z jakims wąsatym muslimem z wielkim brzuchem za reke a za nim jego kumple szli tez brazowi masakra.

Gość marawstala
Gośćagatka dziś Siedzialas może na forum kowbojki?

ja w grze poznalem szweda co mieszka nad morzem pisal mi ze podobno niedlugo jakas nowa partia w szwecji wygra wybory co ma zrobic porzadek z tymi uchodzcami ale ciekawe jak bedzie naprawde sverigedemmokratik czy jakos tak

Gość marawstala
Gośćagatka dziś Ktoś kiedyś napisał, ze jestes tamtejsza Olą : ) moze dlatego ze ona tez blondynka

Gość marawstala
Na avku dol twarzy wygląda inaczej, ale faceci nie rozpoznają twarzy, pewnie jeden z naszych dokonał porównania : )