Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety dziewczyny wyczuwają na sobie wzrok i pożądanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Miałem nie dawno zdarzenie ,siedziałem w parku i przechodziła młoda dziewczyna ,jak to facet zilustrowałem dokładnie jej urodę i figurę ,ona zatrzymała się przy mnie i zapytała , No i jakie wrażenie? .Odpowiedzialem zgodnie z prawda piękny widok .Czy naprawdę widzicie lub czujecie ze facet pożąda lub was lustruje? .Czy was to obraza ? Gdy my faceci gapimy się na was pożądliwie . Bardzo proszę dziewczyny kobiety o wasze przemyślenia na ten temat .

Gość gość
Każdy się gapi na byle przeciętna zwłaszcza latem. Widać od razu. Nawet gdy się odwraca jakiś to czuć.

Gość gośćigrek
Jak siedzi gość na ławce i z kilometra lustruje kobietę to nie trudno jest się jej domyślić, ze jak ona go minie to ten dalej będzie się ślinił na jej widok. Ot i całe czucie spojrzenia. Po za tym wiele kobiet pewnych swej urody, po minięciu delikwenta zerkają czy się gapił, to takie łechtanie własnego ego i podbudowa samooceny.

Gość gość
Dokładnie. Jako facet zauważam że wiele kobiet sprawdza czy facet się na nie gapił.

Gość gość
Facet nie wytrzymałby gdyby się zamknął ,ja prosiłem oopine kobiet nie facetów inaczej kochających .Czy każdy facet to dbil i musi się wtrącać gdzie gonie proszą.

Gość gość
Debile myślą że dla kobiet to przyjemność jak się na nie gapia jakieś chłopy oblesne. Jeszcze jak przystojny to ujdzie. Wy to macie mniemanie.

Gość gość
Żebyś k****a na sobie nie poczuł

Gość gość
Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie Tak każdy facet to debil zakładający takie durne tematy jak ty Co za patologia na tym forum jest