Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznać smak własnego nasienka

Polecane posty

Gość gość

Panowie czy ktoś próbował jak smakuje jego własna sperma? Wielokrotnie chciałem jej spróbować, nawet kończyłem do szklanki aby móc jej zakosztować. Jednak zawsze po wtrysku całkowicie mija mi na to ochota i pojawia się wewnętrzny opór. Czy też tak macie czy może znacie już jej smak? Jak się do tego przekonać? Chcę tego, bardzo podnieca mnie ta myśl, ale po wszystkim nie daję rady.

Gość gość
Też miałem chęć spróbować swojej spermy początkowo też po spuszczeniu to mijało doszedłem że muszę tak zrobić by bezpośrednio sperma trafiała do moich ust staję do góry nogami z tym że nie stoję na rękach a na plecach i walę konika spema wypływająca z żołędzia spływa do moich ust zresztą teraz gdy polubiłem smak swojej spermy spuszczam się na majteczki i powoli zlizuję

Gość gość
zboczeńcy

Gość gość
Za młodu spróbowałem, najzwyczajniej polizałem rękę na którą się spuściłem. Tak z czystej ciekawości jak to smakuje - nic specjalnego a do tego nie zawsze ma taki sam smak.

Gość gość
mnie nurtuje dużo głębsza kwestia, jak smakuje moja kupa, zawsze mnie to podnieca ale jak już sie wysram to mam blokade, już nawet ulepiłem rękami kulke taką ale zrezygnowałem w ostatniej chwili

Gość gość
Ja się kiedyś spuściłem prosto do buzi więc czułem tak jak czuje kobieta spermę i muszę przyznać ze rewelacji nie ma. A co do kupy to smakuje tak samo jak kupa mojej dziewczyny tylko kupa psa jest trochę bardziej gorzka więc nie polecam.

Gość gość
Stwierdzam ze za mało psychiatryków w naszym kraju