Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka888

Mam słabość do młodszych mężczyzn

Polecane posty

Gość julka888

Ostatnio zakończyłam związek z młodszym o 6 lat facetem. Wcześniej byłam z młodszym o 5 lat. Obecnie interesuje mnie facet młodszy o 5 lat. Czy są wśród Was kobiety, które mają podobnie? O dziwo, ja też największe powodzenie mam wśród młodszych o kilka lat facetów. Ewentualnie interesują się mną faceci w wieku mojego ojca. Nigdy nie byłam z rówieśnikiem. Zawsze albo starszy albo młodszy. Z młodszymi lepiej się dogaduję. Lubię ich szczerość, spontaniczność, są bardziej czuli, lepsi w łóżku i pociągają mnie fizycznie. W ogóle niewiele przyjaciółek mnie rozumie. Ale ja wiążę się z facetami, do których naprawdę coś czuję i jest to uczucie odwzajemnione. Miałam do tej pory jednego starszego faceta i 2 młodszych. Lepiej było mi z młodszymi. Z jednym rozstałam się ze względu na jego wyjazd za granicę. Z drugim, bo był zazdrośnikiem, ale w codziennym życiu jest mi z nimi łatwiej.

Gość gość
to zależy od wieku, jeśli masz 20 lat to uprawiasz pedofilię

Gość julka888
Nie, mam 29 lat, oni mają 23 lub 24. Nie biorę się za facetów poniżej 22. roku życia;)

Gość gość
ja mam 30 ale mentalnie i emocjonalnie czuje sie na 25 lat lub mniej, serio ci mowię

Gość julka888
@gość dziś , ja mam tak samo. Czuję, że wszystko przede mną. Nie chcę na razie mieć dzieci, bo czuję, że chcę się jeszcze wyszaleć. Oczywiście pracuję, mam swoje mieszkanie, ale po prostu lubię spędzać czas z facetem w ciekawy sposób. Z młodszym jest to możliwe;) Przy starszych się nudzę jak mops.

Gość gość
Widzę, że nie jestem sama. Mam 34 lata i pociągają mnie tylko młodsi, tak do 25 lat. Teraz szaleje za 20 latkiem. Co prawda nie wyglądam na swoje lata i mentalnie czuję się jak dwudziestolatka

Gość julka888
@gość dziś , w ogóle nie przypuszczałam, że tyle nas jest;) Ja też wyglądam młodo. Większość osób uważa, że studiuję, jedna pani miała mnie nawet za licealistkę. To chyba dlatego, że jestem niska, szczupła, mam dziewczęce rysy twarzy i ubieram krótkie, kwieciste sukienki. Młodsi faceci są tacy czuli, namiętni i romantyczni:)

Gość gość
Ja mam 38 lat i 11 lat młodszego

Gość gość
a gdzie pracujesz julia? duzo tam mlodych?

Gość julka888
@gość dziś , jak widać można być szczęśliwą nawet z 11 lat młodszym facetem, jeśli się dobrze trafi:)

Gość julka888
@gość dziś , w ogóle nie ma mężczyzn. Mam w pracy same kobiety. Ale w związku z tym, że mam o 5 lat młodszą przyjaciółkę, to poznaję młodszych facetów dzięki niej lub zwyczajnie u siebie pod blokiem;)

Gość gość
a jaka branza?

Gość gość
gość dziś To jest sprawa autorki jak chce sobie życie ułożyć i wcale nie musi zostać żona i urodzić dzieci. To, ze lepiej dogaduje sie z młodszymi nie świądu o jej opóźnionym rozwoju a o młodości i ciekawości świata czego brakuje zazwyczaj już ludziom po 30ce. Mając 29 lat miała tylko trzy zwiazki i miała prawo za kazdym razem kochać bo ludzie kochaja wiele razy w zyciu i nie jest to nic dziwnego. Zarzut o rozpadzie związku tez z czapy, jakby rozstawali sie tylko ci co nie kochali. Autorko nie przejmuj sie hejtem bo tu takich starych mentalnie ludzi bardzo duzo. Ja tez mam młodszego partnera od wielu lat i wcale to nie jest tylko porządane ale miłość.

Gość julka888
@gość dziś , marketingowa

Gość gość
14:58 primo: "nie świądu" - CO? secundo: to wlasciwie fajnie, wiec skoro mezczyzna umawia sie z mlodszymi, wybiera je zamiast rownolatek, to znaczy ze jest mlody i ciekawy swiata mimo dojrzalego wieku. CZEMU wiec, kiedy pojawiaja sie obelgi pod adresem takich mezczyzn, jakos nie widac zeby ktokolwiek tak myslal? to nie hejt, to nawet nie jest zblizone do furii i wiader pomyj ktore sa wylewane na mezczyzn myslacych i robiacych to samo co autorka i jej totumfackie. i widzisz, babo, pokazujesz jedynie hipokryzje i zaklamanie. a ja ciagle nie widze najmniejszego powodu do oceniania pozytywnie zachowan, ktore u innych oceniacie negatywnie. #podwojnestandarty - powinno sie je ukazywac i zwalczac a nie promowac.

Gość gość
15.09 nie manipuluj, o mężczyźnie z 20 lat młodsza kobieta powiedzą, że ma farta, że jest szczęściarzem, o kobiecie z partnerem sporo mlodszym, że jest dziwką łapiąca młodszego mężczyznę, któremu odebrało rozum, bo związał się ze starą babą. To są podwójne standardy.

Gość gość
15:14 gdzie ty widzisz manipulacje? poczytaj sobie co tu twoje "kolezanki" wypisuja, bazuje na tym, co da sie zaobserwowac. od kiedy to przedstawianie faktow dokonanych jest manipulacja? "o mężczyźnie z 20 lat młodsza kobieta powiedzą, że ma farta, że jest szczęściarzem," - wskaz mi gdzie to ktos napisal, zachecam(nawet jesli znajdziesz pare oderwanych od siebie przez lata przypadkow, ciekawe na ileset odmiennych reakcji - kilka promili jest wyjatkiem, nie norma). NIE MANIPULUJ przedstawiajac swoje wyobrazenia i oczekiwania jako cos, co sie faktycznie wydarza. to tylko twoja wyobraznia, nie ma powodu robic z siebie tak usilnie ofiare.

Gość gość
Ofiarę? Czego? Chyba inteligencji własnej wyłapujacej manipulatorów i psycholi.

Gość gość
Mnie tam ciągnie do ludzi w podobnym wieku ale to młodsi zawsze mnie podrywali, różnica kilku lat, raz, cały jeden raz może podrywał mnie ktoś starszy..

Gość gość
5 czy 6 lat różnicy to żadna różnica u dorosłych ludzi, też mi coś. Poza tym wiek to tylko liczby.

Gość gość
15:37 skoro tak ochoczo i kompletnie bezpodstawnie zarzucasz manipulacje - po prostu padasz lub padlas jej ofiara. wiec nie rob ofiary z siebie wszedzie i w kazdej mozliwej sytuacji, bo to tylko brzydkie uprzedzenie. napisalem, zebys mi wskazala chociaz jeden konkretny przypadek swojej zmyslonej historyjki - nie masz zadnego dowodu, zadnego argumentu ja potwierdzajacego, wiec agresywnie zaczynasz mnie atakowac obrazliwie wyzywajac - jestes zwykla prymitywka, dla ktorej jedyny silny argument to argument sily. zamiast chociaz probowac dyskutowac, odnosic sie do tresci -obrazasz mnie, probujac poprzez ponizenie "adwersarza" zdeprejonowac tresc. to jest dopiero manipulacja. czemu zarzucasz innym cos, co sama nagminnie robisz? ciagle #podwojnestandarty ale tym razem + glupota. daruj sobie ukazywanie jak bardzo urazona zostala teraz twoja pusta, prozna duma. nie zrobi to na nikim wrazenia, jesli masz zamiar dalej pokazywac prymitywna agresje to bede sie z gory zegnal, zeby niepotrzebnie sie do twojego poziomu nie znizac.

Gość gość
To tak jak Gaby Espino, która związała się z młodszym o 11 lat Jencarlosem Canelą. Potem, gdy się rozstali, również wiązała się z młodszymi mężczyznami.

Gość gość
16.07 Inteligentni ludzie dostrzegają manipulacje, ci mniej inteligentni manipulując nie zdają sobie z tego sprawy i później obruszaja się na uwagi o tym. Ci mniej inteligentni korzystają wtedy z erystyki nie mogąc sprostać trudom dyskusji z tymi bardziej inteligentnymi i chętnie stosują tzw wycieczki osobiste, najchętniej nie mające odniesienia do rzeczywistosci.

Gość gość
Jeszcze prostacy płci obojga są chętni do związku, nie przejmuj się, może któryś 3 lata starszy od ciebie z wywieszonym językiem poleci na ciebie;) czy żonaty z 3 dzieci? Uwierz w swoje szczęście;)

Gość julka888
@gość dziś , w ogóle ja mam takie same spostrzeżenia. Sorry, nie pójdę do łóżka z kimś, kto mnie nie pociąga fizycznie. A faceci od czasu zakończenia studiów wyglądają już tylko na zapuszczonych. Hodują brzuszki piwne, ciągle strzygą się w nudny sposób, nie umieją zadbać o seksowny zarost. Poza tym faceci z mojej rodziny mają bujne włosy - tato, chrzestny i mimowolnie szukam takiego z czupryną na głowie;) A to najczęściej młodzi faceci. Pocieszam się, że jak będę miała 45 lat, a on 40, to nie będzie widać między nam różnicy, bo kobiety z mojej rodziny starzeją się naprawdę powoli. Moja ciocia ma męża młodszego o 6 lat i ona wygląda na młodszą. Tato jest młodszy od mojej mamy. Jeśli ci faceci mają rozsądne podejście do życia, pracują gdzieś, są odpowiedzialni, to ja bym na Twoim miejscu spróbowała z młodszym:)

Gość gość
Mam 39 lat i miałam w swoim życiu dwóch młodszych kochanków. Jeden 5 lat młodszy drugi 6lat. Przy nich nie czułam się że jestem starsza, czułam się jak ich rówieśnica :) Dawali mi takiego powera, że Red Bull to pikuś. Uwielbialam nasze spotkania, były takie ekscytujące i wzniosłe, erotyzm oblewal ciała przy każdym spojrzeniu na siebie. . Oczywiście żadnych trójkątów, najepierw był jeden, po długim czasie drugi. To były piękne chwile, aż myślę, że dobrze się stało że nikt tego nie zauważył. Bo nieoszukujmy się, kobieta mająca młodszego kochanka w oczach innych od razu pięknieje i kwitnie jak róża. Dziś, no cóż, zostały tylko wspomnienia tych spojrzeń głębokich, dotyku, pocałunków. I do dziś czuję jakby mi jeden z nich wkradł duszę która jeszcze łaknie, ale nie wiem czy spróbuje.

Gość gość
Nie każda kobieta pięknieje z młodszy kochankiem, chyba że 3 lata za malo;)

Gość gość
16.34 coo? Nie rozumiem tego co trzy lata za mało?

Gość gość
16.34 nie bądź świnia. Ty wiesz o czym ja prawie.

Gość gość
16:14 ciagle zadnych argumentow potwierdzajacych twoja bajke, twoje zwykle klamstwo. klamstwo, czyli przeinaczanie prawdy jest najbardziej podstawowa forma manipulacji - ktora stosujesz. a ktora widzisz wszedzie, tylko nie w swoich reakcjach. pozostaje kwestia wyzwisk, wiec uzywania agresji zamiast argumentow. to sa ciagle po prostu fakty, ciezko nie odniesc wrazenia ze teraz zaledwie sie wypierasz wlasnych, negatywnych zachowan. na razie procz wystawienia sobie wlasnym zachowaniem bardzo niepochlebnej oceny wiecej raczej nie udalo ci sie osiagnac. i CIAGLE nie widze powodu negatywnie oceniac zachowania bab, ktore przez same baby sa u mezczyzn negatywnie oceniane. teoretycznie wylacajac z gry plec, oceniam LUDZI tak samo jak sami innych najczesciej oceniaja. oczywiscie jesli w sobie takie zachowania zauwazaja, to nagle wszystko jest cacy... ciagle #podwojnestandarty.