Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy się obudzisz, przeczytaj...

Polecane posty

Gość gość

Kochałam Ciebie całym sercem był czas, kiedy byłam oddana Tobie niepojęcie; Myślałam, taki raj od Boga jest ale nie sądziłam, że ta druga będzie tak wrzeć... Miłość ta, może dobra była ale nie tak, by zwyciężyła... I dziś, serce jeszcze krwawi w podzięce i wydaje mu się, że jest kochane wielce... ranę tę od czasu do czasu oczyszczam wzroku Twego bożyszczem ale i tak na nic się to zda bo czym, czym historia ta, się chlubić ma? Nie chcę jeszcze raz wtapiać się w tę miłość i po raz enty określać czym jest ta zawiłość... lepiej mi łzy wycierać skrycie i ślepemu sercu tłumaczyć obficie Od rana do zmierzchu od zmierzchu do rana wiem, że miłość ta nam nie pisana.

Gość gość
poetko, jesteś tak samo piękna, jak pięknie piszesz? wrażliwa, subtelna, ale bardzo bojaźliwa

Gość gość
Pisz w eter a on na ciebie wali sobie ha ha .Dobrze źe jeszcze trochę i szkoła.

Gość gość
ładne..

Gość gość
Łzawa grafomania, rymów częstochowskich nie używa się do wyrażenia miłości, to prostackie, chyba że w celu prześmiewczym. Cie kocham Malwino, choć z Jankiem chlasz wino, Nie igraj z miłościo Jak z elektrycznościo To ten sam poziom poezji.

Gość gość
"prostackie" bo zazdrościsz nie do ciebie? to po co tutaj piszesz?

Gość gość
Och inna Malwino ze skwaszoną miną udajesz, że mnie nie kochasz a po nocach za mną szlochasz.

Gość gość
Podoba mi się nawet chociaż trochę pewnie zmieniłabym :) Jeśli pisałaś to sercem to najwidoczniej tak Ci się słowa ulozyly. "Nie używa się rymów..." a dlaczego nie? Znam wiele pięknych wierszy miłosnych które się tak rymuja, i dobrze brzmią. Twoja opinia to tylko opinia.

Gość gość
Właśnie dlatego, zazdrość.:/ Bo to forum ogólnodostępne. Przyjmij krytykę i popracuj nad warsztatem a nie się unosisz, to nie złośliwa uwaga była a dosadna. Mierz siły na zamiary i nie licz na podziw, gdy na niego nie zasługujesz.

Gość gość
10.08 zacytuj jedno słowo wsxystko zmienia: pięknych

Gość gość
A mnie się podoba wiersz autorki. Słowa płynące z serca

Gość gość
10.07 Chciałbyś, by za tobą szlochała, By twe ego podbudowała. Niestety, musisz obejść się marzeniami, Bo łez u niej ani ani.

Gość gość
To za mało by miały wartość artystyczną, gdyby chodziło tylko o słowa z serca płynące nie użyłaby rymów.

Gość gość
O Jezu a czemu podcinać jej skrzydła? Może nie jest to profesjonalne pisanie.. ale za to autentyczne. Poza tym ona dedykuje swój utwór jednemu człowiekowi w nadziei,że przekaże swoje uczucia ,a nie grupie krytyków. Tutaj jest hyde park, a nie egzaminy wstępne na polonistykę. Jakoś was nie gorszą posty o zlizywaniu spermy,ale po niej jeździć macie odwagę.

Gość gość
Takie wierszyki to faceci babą piszą

Gość gość
Ta, co krytuje ten wiersz to bardzo żałosna osoba a jeśli już mowa o polonistach to nie jedna nie ma pojęcia o napisaniu czegoś takiego to tyle

Gość gość
10:11 Wstawię dwa z ulubionych ;) K. Przerwa Tetmajer: "Gdybyś ty była szklanym jeziorem patrzałbym w toń twą przez całe życie; gdybyś ty była zielonym borem słuchałbym szumu twego w zachwycie; gdybyś ty była pustką bezludną dla ciebie świata zrzekłbym się śmiele; gdybyś ty była śmiercią -- o cudna! -- szedłbym do ciebie, jak na wesele". xxxxx "...Mów do mnie jeszcze... Za taka rozmową tęskniłem lata... Każde twoje słowo słodkie w mem sercu wywołuje dreszcze - mów do mnie jeszcze... Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą, słowa twe dziwnie poją i kołyszą, jak kwiatem, każdem słowem twem się pieszczę - mów do mnie jeszcze..." Był tu kiedyś cały wątek z wierszami znanych poetów, wiele z nich miało bardzo nakładające się rymy, nie zabiera im to uroku, sama takie wyjątkowo lubię :) Więc proszę nie pisz uogólnień że czegoś takiego się nie stosuje, może Ty po prostu nie używasz lub nie lubisz a to co innego.

Gość gość
Dzięki za przychylne komentarze Autorka

Gość gość
Nie pisana przecież ale najfajniejsza w świecie. Kochana miła co się tak skryłaś.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej