Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam dorabiajacych w domu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, niedawno urodziłam i przebywam obecnie na macierzyńskim. Mąż pracuje ale mamy na głowie dość duży remont domu i bardzo potrzebuje podreperowac domowy budżet. Czy możecie polecić mi jakieś spr sposoby / firmy gdzie będę mogła dorobić i nie zostanę oszukana oraz nie będę musiała ładować w to wkladu własnego? Chodzi mi o pracę zdalna, przez internet.

Gość gość
Chyba nie ma takiej opcji jeśli sama nie masz na to pomysłu albo chociaż jakiegokolwiek talentu np. artystycznego :( No chyba, że masz rękę artysty to może pomyśl o sprzedaży jakiegoś rękodzieła na olx czy innym allegro - ale jeśli nie masz doświadczenia do dostaniesz z tego marne grosze. Polecam poszperać po domu i poszukać rzeczy, które można sprzedać na olx. Ja sobie nie zdawałam sprawy ile mam w domu takich skarbów. Sprzedałam np. stare meble, które walały się po piwnicy, nieużywane filiżanki, czy sprzęt elektroniczny który się tylko kurzy.

Gość gość
Znam dużo mam, które pracują w domu ale prawie każda z nich ma jakiś talent, którego ja nie mam :D Jedna daje korki i poprawia prace licealistów, druga jest tłumaczem, trzecia tworzy strony internetowe. Ja próbowałam zatrudnić się jako taka konsultantka telefoniczna. Odbierałabym tylko w domu telefony i maile, ale szybko się okazało że jest to jakiś podejrzany januszowy biznes.