Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić mu dobrze?

Polecane posty

Gość gość

Mam małe doświadczenie a w dodatku jest między nami bariera językowa. Jak technicznie to wygląda? Tzn proszę o wskazówki krok po kroku. Chcę żeby on wariował jak go zaspokajam! Jak zacząć? W ogóle jakieś rady, sztuczki... Piszcie faceci i dziewczyny!

Gość gośćigrek
Sposób jest prosty, rozbierasz się do naga i czekasz w kuchni do jego przyjścia. W progu pospiesznie rozbierasz go kiedy sie pojawi a następnie bierzesz go za rękę i kręcąc ponętnie biodrami prowadzisz do kuchni. Tam jest już pewnie gotowy bo podziałał na niego Twój widok. Kiedy stoi przy stole ujmujesz w dłoń jego męskość. Potem tak rozpalonego pozostawiasz na moment i sięgasz widelec z szafki kuchennej. Znów ujmujesz jego męskość i przykładasz do blatu stołu i wtedy robisz zamach ręką z widelcem w członka... wiesz jak będzie wariował że nie trafiłaś tym widelcem???

Gość gość
Technicznie dobrze trzeba zrobić dobrze, bo jak się zrobi niedobrze, to nie będzie dobrze.

Gość gość
Ubierz sexy bieliznę i zrób mu loda Pewnie jakiemuś bambusowi du py dajesz Nawet normalnie porozmawiać nie możecie a już nogi rozkładasz Porażka

Gość gość
Szukam osób, które sobie dorobić przy komputerze. Na początek oferuję 500-1000zł a potem 1000-2000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez-inwestycji/ I tam znajdziesz szczegóły o zarobku

Gość gość
Też się chętnie dowiem. Zaczęłam moją przygodę z Włochem, mowimy po niemiecku, ja dobrze, on super. Jak zrobić mu dobrZe?