Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Lucjan33

Jaki telefon?

Polecane posty

Go艣膰 Lucjan33

Jaki model telefonu do 1000 z艂 mo偶ecie poleci膰? Sprawdzam przez Kom贸rkomat i pokazuje mi modele Samsunga i Xioami. A mo偶e jest co艣 jeszcze godne uwagi i mo偶ecie poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja poleca艂bym Ci tego ZenFona https://www.al.to/p/412491-smartfon-telefon-asus-zenfone-max-plus-zb570tl-3-32gb-dual-sim-czarny.html - metalowa obudowa, bateria 4130 mAh, o艣miordzeniowy procesor, 5,7" ekran, Android 7.0, aparat z matrycami 16 i 8 Mpix, Dual SIM, Quick Charge, czytnik linii papilarnych a wszystko spokojnie poni偶ej 1000 z艂. Co Ty na to?

Udost臋pnij ten post

Wszystko zale偶y od tego jakie s膮 Twoje wymagania co do sprz臋tu :). Obecnie najkorzystniej wypada Xiaomi, cho膰by nawet Redmi Note 5, dobra wydajno艣膰, fajne solidne wykonanie i na pierwszy rzut oka wygl膮da 艂adnie :)

Udost臋pnij ten post

Mam xiaomi od roku - jestem mega zadowolona, aparat robi bardzo przyzwoite zdjecia, telefon radzi sobie przy du偶ej liczbie aplikacji, nie wiesza si臋, nie zawodzi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ca艂kiem fajnym modelem jest Prime 18x9 LTE, ja go mam i jak na razie jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋, Prime 18x9 LTE wygl膮da ca艂kiem ciekawie, my艣l臋, 偶e mo偶e by膰 w porz膮dku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teofilio
Do 1000 z艂o to ju偶 na spokojnie powiniene艣 sobie kupi膰 fajny telefon. Ja chcia艂bym wyda膰 wi臋cej na wypasiony iPhone kt贸ry widzia艂em na ceneo. Chodzi o ten model marki Apple https://www.ceneo.pl/69534067 parametry ma niez艂e, a z tego co wiem ta marka produkuje dobre telefony. Mo偶e jednak warto si臋 skusi膰 na takiego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bab膮beb臋bibob贸buby cac膮cec臋cicoc贸cucy dad膮ded臋dedod贸dudy faf膮fef臋fifof贸fufy gag膮geg臋gigog贸gugy hah膮heh臋hihoh贸huhy jaj膮jej臋jijoj贸jujy kak膮kek臋kikok贸kuky lal膮lel臋lilol贸luly 艂a艂膮艂e艂臋艂i艂o艂贸艂u艂y mam膮mem臋mimom贸mumy nan膮nen臋ninon贸nuny pap膮pep臋pipop贸pupy rar膮rer臋riror贸rury sas膮ses臋sisos贸susy tat膮tet臋titot贸tuty waw膮wew臋wiwow贸wuwy zaz膮zez臋zizoz贸zuzy 偶a偶膮偶e偶臋偶i偶o偶贸偶u偶y szasz膮szesz臋sziszosz贸szuszy chach膮chech臋chichoch贸chuchy czacz膮czecz臋cziczocz贸czuczy rzarz膮rzerz臋rzirzorz贸rzurzy dzadz膮dzedz臋dzidzodz贸dzudzy ziazi膮ziezi臋ziiziozi贸ziuziy siasi膮siesi臋siisiosi贸siusiy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bab膮beb臋bibob贸buby cac膮cec臋cicoc贸cucy dad膮ded臋dedod贸dudy faf膮fef臋fifof贸fufy gag膮geg臋gigog贸gugy hah膮heh臋hihoh贸huhy jaj膮jej臋jijoj贸jujy kak膮kek臋kikok贸kuky lal膮lel臋lilol贸luly 艂a艂膮艂e艂臋艂i艂o艂贸艂u艂y mam膮mem臋mimom贸mumy nan膮nen臋ninon贸nuny pap膮pep臋pipop贸pupy rar膮rer臋riror贸rury sas膮ses臋sisos贸susy tat膮tet臋titot贸tuty waw膮wew臋wiwow贸wuwy zaz膮zez臋zizoz贸zuzy 偶a偶膮偶e偶臋偶i偶o偶贸偶u偶y szasz膮szesz臋sziszosz贸szuszy chach膮chech臋chichoch贸chuchy czacz膮czecz臋cziczocz贸czuczy rzarz膮rzerz臋rzirzorz贸rzurzy dzadz膮dzedz臋dzidzodz贸dzudzy ziazi膮ziezi臋ziiziozi贸ziuziy siasi膮siesi臋siisiosi贸siusiy

Udost臋pnij ten post