Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nieszczęśliwe małżeństwa pokazują na Facebooku jacy to są szczęśliwi?

Polecane posty

Gość gość
zdjecie ok.

Gość gość
Też znam taka parę. Ona ma fb i wyglądają na szczesliwa rodzinę, kochających się małżonków. Jednak on nie jest jej wierny, całuję i dotyka inną. Nawet gdy jest w łóżku z żoną myśli o innej, tak samo postępują kobiety. To smutne ale prawdziwe

Gość gość
19.01 ha ha jaka desperatka :D co sobie mezus pouzywal za granica to jego ;) ale mozne żadnej nie znalazł na stałe to wrócił łaskawie na stare śmieci żeby miał mu kto sprzatac, gotować i z nim sypiać, więc wrócił do zonki ;). Takie kobiety nie maja honoru

Gość gość
Znowu pudło. Nie jestem kochanką zonatego. Mam rodzinę i nie przyszło by mi do głowy wklejac prywatne zdjęcia jeszcze z opisami. Ale po twoim wpisie wnioskuję , że ty jesteś zdradzana żona, która wkleja foty jaka to niby jest szczęśliwa. x a ja po twoim wpisie wnioskuję, że to ty jesteś zdradzana żona, która czepia się cudzego męża i zazdrości innym. Mnie cudze zdjęcia nie ruszają ani ich opisy, bo jestem szczęśliwa, a ty patrzeć nie możesz na cudze szczęście i zaraz się udławisz własnym jadem :D

Gość gość
Prędzej ty. Mąż mnie nigdy nie zdradził ani ja jego. A mam pewność bo znamy się jak lyse konie. Zdjęcia innych mnie nie ruszają, co najwyżej śmieszą. Tym bardziej jak się wie jaka jest prawda. Tyle.

Gość gość
Spytaj się ich, jeżeli masz pewność że są nieszczesliwi.

Gość gość
Też tego nie wiem.

Gość gość
Bo to kompleksiarze