Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była dziewczyna w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam wielki problem, bylem z jedna dziewczyna 2 lata, ale zdecydowałem ze ta dziewczyna to "nie ta jedyna", rozstaliśmy sie. Po pewnym czasie trafiłem na impreze (byłem kierowca), moja była tez tam była, okolo 23 godzinie poprosiła mnie zebym ja odwiózł do domu bo boli ja głowa, wiec sie zgodziłem, nie wiem co mi odpier****** ale przespałem sie z nia. Miesiac temu dowiedzialem sie ze ona jest w ciazy.. i tu teraz moje pytanie. Nie kocham jej, wiem ze nie byliśmy sobie pisanie, ale mimo wszytsko wiazac sie z nia z powodu dziecka? Czy lepiej płacic alimenty i nie marnowac sobie zycia i jej? co o tym sadzicie? dodatkowo powiem ze zaprzyjaźniłem sie z pewna dziewczyna, i dopiero teraz wiem co to jest miłośc... nie wime co mam robic. Byc z moja była z rozsadku? czy mimo wszystko dążyc do szczescia w zyciu i byc z dziewczyna ktora na prawde kocham? To co pewnie kazdego interesuje, ja mam 21 lat, a moja byla dziewczyna 20. Pozdrawiam i czekam na porady, bo zupelnie nie wiem co zrobic..

Gość gość
iść na wazektomie

Gość gość
To ona byla w ciazy czy jest bo tak napisales. A moja rada bierz ciezarna pod swoj dach tamta zostaw w spokoju. Lepiej sie meczec niz prawdziwa miloscia kogos darzyc. Wiem po sobie mam dziewczyne z rozsadku ona tez wyszla za mnie obojetne jej to bylo.ale jestesmy razem i sie trzymamy jestesmy szczesliwi. Kocham ja bardzo ale tylko za wyglad gdyby byla brzydsza zostwil bym ja sama

Gość gość
Grubo :O