Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Paździoch

Burze nad Polską, dziś nie ma żartów

Polecane posty

No ja zauważyłem, że z każdym rokiem jest coraz mniej burz w moim mieście. Pamiętam lata, kiedy bywało tak, że burze występowały w ciągu kilku dni z rzędu

Gość marawstala
Jest ich mniej, teraz jak burza nadchodzi to słychać martwa ciszę przerywana od czasu do czasu łubudu Jak chodzilam do podstawówki burza nie miała końca, a w domu było aż jasno Tak, mama jeździ na takie kontrolne badania. Dzisiaj czekała na wypis : )

Gość marawstala
Wyniki miała dobre... Bardzo dużo ludzi ma teraz problem z płucami. Wg mnie maja dobrych specjalistów jeśli chodzi o ten oddzial, nie wiem co z innymi bo to dosc duży szpital : ) Spoko : )

Gość marawstala
Nawet ponad, ale jutro ide do pracy : )

Gość marawstala
Sama chciałam mieć pracującą sobotę : ) Ostatnio trochę mniej moze dlatego, ze w pracy chodzi radio... A jakiej slucham różnej zależy na co mam ochotę : ) pierwszy zespół ktory zawrócił mi w głowie to The Kelly family A Ty jakiej sluchasz? : )

O, ten zespół kojarzę z dzieciństwa :-) A słucham bardzo różnej muzyki, ale najbardziej lubię szeroko pojęty rock plus jego pochodne. Przykładowe zespoły to Queens of the stone age, Alice in Chains, Audioslave, Soundgarden, Nirvana ale też coś lżejszego np. jeszcze w czasie studiów słuchałem U2 do znudzenia, ale z tych nowszych płyt

Gość marawstala
Czyli taki bardziej grunge : )

Gość Pan Paździoch
O tak! Ale nie tylko

Gość marawstala
U2 na pewno nie, a Queens of the stone age nie bardzo znam : )

Musisz koniecznie posłuchać wokalu Josha Homme'a Mara, zmieniam login, od dziś bedę pisał pod nickiem Lucanus cervus, zaraz się przeloguję :-)

Gość marawstala
Jak ma glos jak Ville Valo to juz go love : ) Aż sprawdzilam co oznacza ten nick... Widziales kiedykolwiek na żywo takiego owada? : )

Gość Lucanus cervus
Oczywiście, zaraz ci to unaocznię w avku :-)

Gość marawstala
One sa łagodne? Bo na takie nie wyglądają? : )

Gość marawstala
Duży, tak jak Ty to bym go nie wzięła : )

Samce (jak ten ze zdj.) mają tak wielkie żuwaczki przypominające poroże jelenia, że nie są nawet w stanie same zdobyć pokarmu, tylko liczą aż samica nadgryzie swoimi krępymi żuwaczkami korę dębu, z której potem wycieka sok. Tak więc są niegroźne

No przyznam że trafił się naprawdę spory okaz. Byłem tak podekscytowany znaleziskiem że nawet nie myślałem o tym czy coś mi może zrobić czy nie. Wcześniej zaplanowałem sobie że zrobię takie ujecie aparatem i dopiąłem swego :-D

Gość marawstala
Rozumiem, ze to nie szczypce którymi kluja : ) Gdzie na niego trafiles? Ok. Sprawdze na YT : )

Gość marawstala
O matko, szukalam czegoś innego co chciałam Ci pokazać a przez przypadek trafilam na cos czego szukalam od bardzo dawna i nie mogłam trafić : ) https://youtu.be/I2uVRMBD5RY