Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Paździoch

Burze nad Polską, dziś nie ma żartów

Polecane posty

Gość marawstala
Jutro tu zajrze, dobrej nocy : )

Gość marawstala
Ciekawe czy w calym kraju występują, mam wrażenie ze trochę mniejszego choc raz widziałam, ale gdyby tak nagle na mnie spadł lub usiadł to bym chyba zawału na miejscu dostała : )

Gość marawstala
Ten teledysk jest magiczny : )

Na pewno sa jakieś stanowiska w Swietokrzyskiem :-) Szkoda tylko ze ten król lasów jest jedynie pod częściową ochroną... No klimatyczny jest

Gość marawstala
Nawet gdyby był chroniony to i tak różnie to bywa, modliszke teraz można często spotkać (osobiście nie widziałam) znajduje sie pod ochrona a ludzie i tak używają buta lub innego przedmiotu jak widza cos co sie nagle rusza...

Bezmyślność po prostu. A właśnie jadę do miejscowości w której co roku obserwuje modliszke, to wieś z której pochodzi moja mama

Gość marawstala
Koniki polne na pewno spotkasz : ) To szerokiej drogi i miłej niedzieli : )

No raczej nie sadze, bo posiedzę trochę u babci, ktora niedawno miała zabieg operacyjny - ona jest bardzo energiczna i musze ja pilnować żeby się nie forsowała. A ma 90 lat :-) Milej niedzieli

Gość marawstala
A to co innego, rozumiem.: ) Ładny wiek, operacja przebiegła pomyślnie i juz jest dobrze?

Gość marawstala
Dzięki : )

Gość Lucanus cervus
Tak, wszystko jest w porządku z babcią. Na razie miała operację na jedno oko (usunięcie zaćmy), ale jeśli lekarz stwierdzi że wszystko się ładnie zagoiło to będzie zapisana na drugie oko Tak poza tym to wszyscy twierdzą że babcia naprawdę dobrze wygląda jak na swój wiek

Moja babcia nie przestaje mnie zadziwiać gdyż ma niesamowitą pamięć i jak oglądaliśmy dziś stare fotografie to rozpoznawała niemal wszystkich z imienia i nazwiska, nawet jeszcze z lat 40tych ubiegłego wieku

Gość marawstala
Tylko pogratulować : ) nie wszyscy młodzi pamiętają ludzi ze szkoly a co dopiero po tylu latach... Moja mama ma zacme... to jej wyszło jak była u okulisty i dostała receptę na jakies krople katalin czy jakoś tak (?) A jutro mam wolne... aż do 21 sierpnia

Gość marawstala
Zgubiles avatar : )

Nie zgubiłem - tylko kiedy piszę z telefonu to jakimś cudem go nie wczytuje, może dlatego że założyłem konto przez telefon, który nie pozwala na zmianę avka :-(

Moja mama też, ale raczej dość niewielką, oprócz tego jest narażona na zachorowanie na jaskrę, ponieważ mój dziadek na to chorował, więc musi regularnie badać ciśnienie w oku...

Gość marawstala
Nigdy sie tym nie interesowała, nie sprawdzalam, ale te schorzenia chyba ujawniają sie w podeszłym wieku (?)

Gość Lucanus cervus
To znaczy najczęściej dotyka to osób starszych ale nie tylko