Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nie rozumiem o co chodzi mam dosc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Znajomi sie zdystansowali ode mnie, nie chca ze mna rozmawiac, nie wiem dlaczego kilka miesiecy temu mnie zapraszali, rozmawiali, a teraz jakby sie odsuneli. A nic im nie zrobilem. Ja juz nie pisze do nich, przestalem sie nimi interesowac, od kiedy przestali reagowac na moja obecnosc. Teraz mi jest ciezko, chcialbym poznac ludzi ale nie mam gdzie, i czuje sie jak pies z kulawa noga.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
no nic im nie zrobilem. Moze mialem zal do jednej z kolezanek ze nie zaprasza mnie na spotkania, ale tak to to nic. Pojawialem sie na spotkaniach to od jakiegos czasu, nie rozmawiali ze mna, omijali mnie, ogolnie rzecz biorac, to jest tak ze znajomi sa podzieleni na grupki i te grupki sie spotykaja, np. chcialem zapoznac sie z jedna dziewczyna z grupki to mnie wysmiala ze nie ma czasu na spotkania i w ogole. Troche dziwne ze znajomi dziela sie na grupki nie funkcjonuje to jako jedna paczka znajomych dziwne. Ale tez nie znalem ich dlugo ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
troche ich zachowanie mnie zniechecilo do spotykania sie z nimi, jak sie chcesz odezwac to cie jeszcze wysmieja, jedna osoba to juz w ogole nie wiem co odwalila. Zgodzila sie ze mna spotkanie, po czym odmowila bo nagle poznala chlopaka i dziwne wg niej by to wygladalo....

Udost臋pnij ten post

No wiesz, tylko my sami decydujemy kto jest obok nas. Z kim chcemy sp臋dza膰 czas i z kim czujemy si臋 dobrze. Twoi znajomi wybrali czas bez ciebie i powiniene艣 si臋 z tym pogodzi膰. Nie masz na to wp艂ywu, a rozpami臋tywanie tylko pog艂臋bia tw贸j smutek. Przyjdzie czas, 偶e b臋dziesz mia艂 osoby, kt贸re b臋d膮 przy tobie. P贸ki co nie 艂am si臋, 偶ycie jest pi臋kne, uwierz w to. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak, ale troche dziwne ze na poczatku byli mili rozmowni, sprawiali dobre wrazenie, az chcialo mi sie przychodzic na ich spotkania, i w ogole. A z czasem to sie zmienilo. Mowie z czasem, wystarczylo ze minelo kilka miesiecy, i nagle stalem sie zbedny. Nie wiem czemu , i dlaczego zostalem w ten sposob potraktowany. Zalezalo mi na tych przyjazniach, i chcialem to kontynuowac ale ja ni moge tego pojac. Nikt sie nie interesowal jak lezalem w szpitalu, i nie mialem do kogo sie odezwac. Oni maja dziwne zasady, ze jak nie nawijasz co sekunde, to juz jestem inny i dziwny. A co lepsze.. kolezanka zaprosila mnie do swoich znajomych,, bylo ok , ale nie odnalazlem sie. Przez caly czas zamienila ze mna tylko kilka zdan. Po czym zamiast sie ze mna pozegnac na koniec, poszla odprowadzic kogos i tyle ja widzialem. A ja jako przyzwoity facet, chcialem sie najzwyczajniej w swiecie pozegnac. Troche mi przykro bylo. No po prostu mam dosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po prostu mam dosc,bo uwazam ze te kilka miesiecy po prostu zmarnowalem, zmarnowalem chodzac tam, zmarnowalem odzywajac sie - jak widac niepotrzebnie. Zmarnowalem kase bo musialem za bilety placic, za dojazd. x Skoro jetem nieproszonym gosciem przezucilem sie na internet- i tez sie rozczarowalem. Ja juz bede chyba sam sobie zyl, skoro ja sie wysilam a nikt nawet zauwazy moich staran i wysiku, ze zwyczajnie mi sie chce, ruszyc, poznac kogos...

Udost臋pnij ten post

Rozumiem, 偶e jeste艣 roz偶alony. Co dalej? Nie ma co zastanawia膰 si臋 dlaczego potraktowali ci臋 w ten spos贸b. Nie po drodze wam i to wszystko. By艂 czas dobry z nimi ale si臋 sko艅czy艂, min膮艂 tak jak twoje dzieci艅stwo. Zapisz w pami臋ci jako dobre wspomnienie i id藕 dalej. Poznawaj ludzi, kt贸rych spotykasz na drodze, odkrywaj siebie, zajmij si臋 sob膮 po prostu. My艣l pozytywnie. 呕ycie jest trudne, a zw艂aszcza kiedy kto艣 ci臋 kopie i wykorzystuje. Zrozumia艂e. Nie poddawaj si臋 i pami臋taj, 偶e 偶ycie jest w twoich r臋kach. Kreuj go i nie ogl膮daj si臋 za siebie. Bo ci z przodu kto艣... ;) No w艂a艣nie. Pozdrawiam ci臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musze wyrzucic z siebie zlosc, bo ostatnio tyle sie nagromadzilo jej we mnie, ze juz psychicznie nie wytrzymuje, myslalem ze wreszcie wyjde poznam ludzi, wyrwe sie od bycia samotnikiem, zmienie swoje szare zycie, ale jak mam sie wyrwac skoro w kolko to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I dobrze Ci tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w interenecie tylko sie na tobie wyrzywaja swoje frustracje

Udost臋pnij ten post

Prosz臋. :) Wszystko si臋 u艂o偶y, nos do g贸ry. ;)

Udost臋pnij ten post