Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega z pracy mi dokucza:(

Polecane posty

Gość gość

Jestem przed 40 tka mam rodzinę od roku pracuje w nowym szpitalu jako pielegniarka i mam tam poznałam kolegę z którym na początku fajnie się rozmawiało,żartowało na przerwie w towarzystwie innych osób.Ale od pewnego czasu on mi zaczął dogadywać podczas pracy ,ze nie mam doświadczenia,że zle to czy tamto robie.Chamskie odzywki sprawiają że jest mi przykro i nie chce mi się chodzić do pracy.O co mu chodzi? Jak to załatwić?

Gość gość
chce ci polizać :P

Gość gość
a coś mądrzejszego?

Gość gość Piotr
Kotku przecież masz doświadczenie jak masz rodzinę - rozumiem, że masz dziecko. A on pewnie myśli, że nie masz doświadczenia w TYCH sprawach. A Ty masz doświadczenie w tych sprawach. Całusy w ci*pkę ;)

Gość gość
Raczej nie chce mi polizać bo woli facetów.

Gość gość
A on ile ma lat?

Gość gość
nie potrafisz mu sie odgryzc??

Gość gość
trzeba mu odpalać, żeby mu w pięty szło, napewno ma jakiś czuły punkt.

Gość gość
Facet mieszka sam z kotem dziewczyna odeszła, ma ok 40 lat.Do wiekrzosci miły a do mnie non sto jakieś teksty

Gość gość
On ma 20 lat.

Gość gość
prezes też mieszka z kotem

Gość gość
może to o prezesa chodzi? zlalazł se robotę i udaje że choruje. mały jest i brzydki? to może być on.

Gość gość
Kot tu jest mało ważny...zresztą współczuję temu kotu takiego chamskiego pana.Przy kolegch jest sarkastyczny do mnie cwany.

Gość gość
Kobiety co z wami jest jak boga kocham? Zadna nie potrafi się jakoś sensownie odciąć tylko zaraz żale, płacze, przykrości i licho wie co jeszcze. Dopiero co jakaś nowa pracownica się żaliła że ją szef z kolegą wyśmiewają, teraz znów pielęgniarka. Dziewczyno twój zawód jest na wagę złota, wszędzie cię przyjmą z pocałowaniem w rękę, nie psuje tu to idz gdzieś indziej, a poza tym jednym dupkiem się będziesz przejmować na tle całego zespołu?

Gość gość
Masz racje...zmiana pracy nie jest taka prosta zwłaszcza że ja pracuje tam dopiero od roku i staff jest super. Myślę że przy następnym texcie coś mu powiem wedle zasady do chama po chamsku.

Gość gość
I pozwalasz takiemu gowniarzowi na taką swawolę? To niedorzeczne żeby poważna kobieta pozwalała na takie zachowanie względem siebie, to tak jakbyś sama siebie nie szanowała. Zrobiłabym awanturę na cały oddział, jeszcze bym dołożyła molestowanie,albo by wyleciał z hukiem albo obchodzilby cię szerokim łukiem.

Gość gość
Jedyna moja wina jest taka że go polubiłam i bylam miła żartowałam z nim w towarzystwie, zaczął mi opowiadac o swoich pryeatnych sprawach .Ja o swoim życiu nie opowiadam w pracy.Ale ogólnie mam wesołe usposobienie lubie nawiązywać znajomości z ludzmi.Ale czy to grzech?Wszyscy mnie lubią i twierdzą że super sobie radze.On non stop mi docina...masakra

Gość gość
Nie ma 20 lat tylko około 40 wiec mój rówieśnik,kawaler.

Gość gość
AUTORKO TEMATU dojrzała kocico, powiedz przy wszystkich że on ma malutkiego siusiaka, będzie mu głupio i da Ci spokój ślicznotko

Gość gość
Z tym to ewidentnie ma problem,kompleksy widać na kilometr....on sam uważa ze to sarkazm bo u ludzi inteligentnych to normalne....Nie wiem ja chyba tego sarkazmu nie ogarniam.

Gość gość
Czy on codziennie Ciebie podsłuch******uje jak w pracy w ubikacji sie masturbujesz i jęczysz z rozkoszy?

Gość gość
Jak kawaler to pewnie prawiczek, zamów mu dziewczynę (jak będziesz dzwoniła to udawaj męski głos) na www.roksa.pl albo na www.odloty.pl . Jak dziewczyna przyjdzie do niego to jemu będzie głupio i skorzysta z jej usług a Ty potem mów w pracy że on korzysta z usług przedstawicielki najstarszego zawodu świata.

Gość gość
mały i brzydki

Gość gość
Super pomysł, zamówię mu panienkę z najstarszego zawodu świata. Ale będzie. Dzięki za pomoc.