Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty facet mnie podrywa. Czy żona tego nie wie kogo trzyma w domu?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu żonaty znajomy nie daje mi spokoju. Dzwoni, zaprasza na kawę, komplementuje. Czy jego żona nie zdaje sobie sprawy z kim ma do czynienia?

Gość gość
A mnie właśnie to zastanawia bo ten pan jeszcze niedawno twierdził, że jest wolny. Dopiero sama odkryłam że ma żonę. Ze skr**** przyznał się ale powiedział że go już nic z żoną nie łączy tylko razem mieszkają.

Gość gość
Miało być ze skruchą przyznał się że ma żonę.

Gość gość
Ciesz się. Ja czekam na ten moment, gdy moj zonaty znajomy na trzezwo powie mi to co po pijaku i zaprosi mnie na randkę. A Ty korzystaj. Byc moze jego żona ma kochanka. Po co sobie żałować

Gość gość
Ciekawe tylko czy żona ma takie samo zdanie :D

Gość gość
Masz ochotę na tego pana i zaczynasz obarczać żonę ;)

Gość gość
Poinformuj żonę a zobaczysz czy jeszcze będzie próbował. Jeśli widzisz w tym coś nienormalnego to reaguj, bo większość podrywanych dziewek wie o żonie, wie o dzieciach a ma kisiel e majtach z radości że ma branie. Zakochuje się, skacze do łóżka za kilka prezentów a jak przychodzi do konkretów to musi się pogodzić z tym, że była zabawką dla której on swojej ostoi nie rzuci. Dopóki się na takie coś przyzwala to takie rzeczy mają miejsce. Nie rozumiem tylko kobiet które na taki układ idą. Takim życzę by do ich miłości życia przywaliła się kochliwa wywłoka bez skrupułów i by dostały to co same uczyniły innej kobiecie i to jeszcze z nawiązką!

Gość gość
Kutafon okłamuje cię od początku, ty znasz prawdę i jeszcze z nim gadasz? To musisz być bardziej zrozpaczoną desperarką jak on desperatą. Jak ludzi nic ze sobą nie łączy to jest coś takiego jak separacja albo są po rozwodzie. P******i jak potłuczony bo widzi na jaki pusty dzban trafił a ty masz dylemat bo żonaty kłamca chciałby z*******ać? Pytanie jest takie co w twoim dzieciństwie poszło nie tak, że jarasz się żonatym jak szczerbaty sucharem!

Gość gośćRuda
Być może tak dobrze klamie że żona nie jest w stanie tego czyczuc? Być może w domu jest wzorowym mężem i ojcem? Być może nie daje żonie odczuć tego jak pragnie innej kobiety? Mężczyźni potrafią dobrze grać, tak samo jak kobiety ;-) mnie też podrywal żonaty i proponował sex. Więc widzę że takie sytuacje stają się normą.

Gość gość
Myślałam o tym, żeby zadzwonić do żony i zapytać czy to prawda że tylko razem mieszkają. Wtedy sytuacja stanie się jasna, a numer telefonu bez problemu zdobędę do niej.

Gość gość
I jeszcze jedno. Skoro okaże się, że jednak to kłamstwo i są normalna rodzina to żona na takie coś pozwala, że jej mąż podrywa inne? Małżeństwo to tylko taki układ? Bo ja myślałam że coś poważniejszego.

Gość gość
21:35 ile on miał lat? Moze to ten sam co mnie proponował :D tez ma żonę, dziecko, niby szczęśliwa rodzina a jednak szuka wrazen. Tez proponował mi seks :/

Gość gośćRuda
Kochana proszę Cię pomyśl, jaka normalna żona pozwala mężowi na podryw? Robi to bez jej wiedzy a te głodne kawałki o rozstaniu wciska Ci dlatego aby zaciągnąć Cie do łóżka. Probuje wziąć Cię na litość

Gość gość
Nie wiem ale dziwne się wydaje że żona nie potrafi wyczuć co się dzieje. Przecież chyba zna swojego męża od lat.

Gość gośćRuda
Żeby Cię nie sklamać jakieś 32-33 lata ma dwoje dzieci, konkretnie synów. Żona, atrakcyjna kobieta ,ładna. On postawny blondyn, niby nic szczególnego a jednak ma" to coś "

Gość gość
Podobny typ do mojego, tez ten wiek, atrakcyjna zona, jeden syn, a mimo to zaproponowal mi seks. Myślę zresztą, że nie mnie pierwszej. Byc moze ktoś przede mna sie skusil. Bardzo przystojny, z trudem odmowilam.

Gość gośćRuda
Dawno to było? Bo drugie dziecko ma jakieś 2 latka. A imię amanta zaczyna się na P. Może to jakiś większy trop :-P