Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowe plamienia!

Polecane posty

Gość gość

WITAJCIE... Mam pytanie bo zaczynam sie martwic. A wiec tak 26 lipca dostalam okres o tydzień wczesniej. Byl normalny obfity i trwal 6-7 dni czyli jak zwykle. Przed okresem kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia ale do wytrysku nie doszlo. Pi skończeniu @ rowniez sie kochalismy w bez wytrysku we mnie. 8 dni po zakonczonej@ dostalam brozowego plamienia najpierw tak delikatnie a dzis bylo go dosc duzo i byl ciemno brazowy do tego zaczelo mnie bolec podbrzusze jak na @ czasami nawet mocniej mnie boli. Nie wiem co nam myslec do lekarze pojde dopiero 16 sierpnia. Czy to moze byc ciaza i implantacja zarotka?

Gość gość
A może po prostu się zesralaś? Skąd my mamy kurde wiedzieć? Lekarz ci powie co jest.

Gość gość
Jeśli ten stosunek po okresie był w okolicach dni płodnych, to jest duza szansa. Najmniejsze sa po okresie. Ale nic nie wywróżymy, zrob test jesli Ci sie spóźni miesiączka albo ta wizyta u lekarza.

Gość gość
O rany nie panikuj. Tak bywa w owulacje. Idiotka.

Gość gość
Z tym, ze zdarza się plamienie w czasie owulacji, a dni płodne rozpoczynają sie w 10 dniu cyklu... Napisałas, ze plamienie wystapiło 8 dnia po miesiączce, a poprzedni okres nadszedł tydzień wcześniej niz powinien, wiec troche sie rozregulowało, wszystko mozliwe. Niestety takie pytanie jak Twoje jest wnerwiajace, bo nikt nie wywróży czy mozesz byc w ciazy, czy nie;) Mnie to juz najbardziej irytują takie ciemne kobiety, Które sie pytają czy mogły zajść w ciąże, a maja tak nieregularne okresy, ze ciezko w ogole obliczyć kiedy nastąpiła owulacja:O przeciez w literaturze jak byk stoi, ze okres winien sie wyregulować po 2 latach od rozpoczęcia miesiączkowania, a jesli to nie nastąpiło, winien wkroczyć lekarz. Sama miałam w LO kolezanke, ktora przyjmowała tabletki anty wlasnie na uregulowanie miesiączki. Takie sprawy zalatwia sie jeszcze z okresie nastoletnim, az ciezko uwierzyć, ze dojrzałe kobiety dalej to ignoruja i nawet nie wiedza kiedy dostaną okres:O

Gość gość
Może po prostu masz nadzerke jakąś.