Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa048

kolega, wakacje, chęć przygody

Polecane posty

Gość gościówa048

Na wakacjach w pracy, a dokładniej w miejscu niedaleko mojego baru spodobał mi się pewien chłopak, który również pracuje w wakacje. problem w tym że jest 9 lat starszy.. Ale to mniej istotne.. Często wychodzimy ze znajomymi z pobliskich miejsc pracy na jakieś imprezy itd. Lub spotkamy się naimprezach i się bawimy.. Chciałabym jednak żeby doszło chociaż do pocałunku i może żeby ta sytuacja sie jakoś rozwinęłaz owym chłopakiem.. Ostatnio gdy wracaliśmy z imprezy ze znajomymi żartowalismy sobie i zaczepialismy sobie, a gdy się zegnalismy klepnął mnie w pupę.. innym razem gry wracaliśmy meleksem siedziałam mu na kolanach, sam zaproponowal... po tej sytuacji z klepnieciem mnie przyszedł do mnie do baru i mówił do mnie zdrobniale i się uśmiechał non stop... Często wychodzimy w grupie i nie mam.okazji być z nim sama, a sama nie potrafię, boję się odrzucenia. proponując mu wyjście.... Nie wiem co robić, a bardzo bym chciała posunąć się dalej.. Nie wiem czy traktuje mnie jako młoda kumpela czy mu się podobam.. Nie.mogę dowiedzieć się tego od wspólnych znajomych bo.wszystko będzie wiadomo.. Jak zaaranżować sytuację sam na sam, myślałam o zaproszeniu pod pretekstem na coś do jedzenia do baru po godzinach, ale nie wiem jak zareaguje.. Nie wiem co zrobić

Gość gość
oj głupia, proste jak byk, zaproś go na spacer

Gość gość
aby z tej "przygody" za 9 miesięcy nie pojawił sie krzyczący bachor, bo to jedyne co może wyjść z takich sytuacji

Gość gość
Dokładnie, chcicę ma na ,,całowanie" tak ją przypiliło... a później płacz i ubliżanie bo nie tańczy jak by chciała :-D

Gość gość
a potem płacz i aborcja, no bo trzeba niewygodnego się pozbyć i zabić, no bo teraz wolność i swoboda

Gość gość
Jeszcze nie jesteście razem a facet klepie Cię w pupę? Jak dla mnie brak szacunku do kobiety i jedyne na co ma ochotę to seks. Nie wyobrażam sobie, żeby klepać koleżankę w pupę

Gość gość
ona mu pozwala to on coraz bardziej będzie się posuwał aby jej przeorać szparke, prosta sprawa

Gość gość
Przecież widać, że facetowi zależy tylko na seksie, a ona pewnie mu da, bo myśli, że wtedy się w niej zakocha i będą żyli długo i szczęśliwie. Kobieto ten facet Cię przeleci i zostawi, chyba że seks mu się spodoba to będzie Ci opowiadał, że się zakochał, żeby chociaż kilka razy to zrobić. Tylko skoro on już jako koleżankę klepie Cię w pupę to chyba nie liczysz, że seks będzie romantyczny i będzie się zastanawiał czy Tobie jest dobrze

Gość gość
Co to znaczy "ona mu da"? Co ona mu niby "daje"? I czy on w takim razie też jej "daje"?