Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ModiModa

Polecane posty

Gość gość

Dziś na Kafe wyświetliła mi się reklama sklepu. Na zdjęciu była sukienka za 14 zł z groszami. Weszłam na stronę sklepu i oczom nie wierzyłam... Zaczęłam szukać opinii o produktach. Wszędzie gwiazdki a zero opinii. Sami zadowoleni klienci a zero wpisów [ albo ja jestem ślepa]. Trafiłam na pewne forum, gdzie wszyscy otrzymali zwrot kasy a nikt nie otrzymał towaru. Bo nadal na niego czekają. Firma zwraca kasę i pisze, by czekać na towar. Na Kafe trafiłam na temat, gdzie dziewczyna pisze, że otrzymała towar. Zamówiła strój kąpielowy. Ciekawe czy to prawda czy fałsz. To jest ten temat dla zainteresowanych. https://f.kafeteria.pl/temat/f10/stroj-kapielowy-p_5875856. Dziwna sprawa z tym sklepem. Czy ktoś coś wie na ten temat? Ma jakieś info na temat sklepu a może zamówił i otrzymał towar? Ceny są bardzo atrakcyjne, tak bardzo, że aż trudno w to uwierzyć.

Gość gość
Czy ktoś otrzymał już paczkę? Bo z tego co czytałam, to nikt nic nie otrzymał.

Gość gość
Zamówiłam bluzę w sklepie modi4moda, skusiła mnie oczywiście cena ponieważ ja zapłaciłam 15 zł za bluzę, która u inych sprzedawców kosztuje 65 zł

Gość gość
Nie odpowiadają na maile. Nie można dodzwonić się na infolinię. Do końca terminu realizacji zostało im 5 dni.... coś mi się wydaje że to jedna wielka ściema...

Gość gość
Pisałam do nich kilka dni temu i zero odzewu.

Gość gość
A czy bluzka którą zamówiłaś, już przyszła czy czekasz na paczuszkę?

Gość Patrycja1157
spokojnie nie panikuj za 10 zł bluzka nic straconego, jednak jestem pewna że przyjdzie nie oceniajcie sklepu... To jego początki i może mają jakieś probloemy ale dajcie im czas :)

Gość gość
To oszuści nic nie kupujcie, a jeśli już kupiłyście należy zgłosić sprawę na policję!

Gość gość
Ja zamówiłam ponad miesiąc temu (głupia nie sprawdzałam wiarygodności sklepu). Najgorsze, że dołożył się do zamówienia mama i koleżanka. Wczoraj dopiero zaczęłam czytać, że ten sklep to najprawdopodobniej jedno wielkie oszustwo na ogromną skalę, dziś złożyłam zawiadomienie do prokuratury i na Policję. Wiem, że już pieniędzy nie odzyskam, ale mam nadzieję, że nie ujdzie to oszustów na sucho.

Gość gość
Witajcie Ja tez dalam sie nabrac,17 lipca zamowilam towar zaplacilam.Do dzis nie mam towaru ani kasy

Gość gośćkati
Też napisałam maila i zero odzewu , ani kasy ani towaru.

Gość gość
U mnie to samo. Zero odpowiedzi.

Gość gość
Ja sprawę oddałam do prokuratury

Gość gość
Jak na razie czekam już ponad 21 dni . dostałam maila, że kompletują zamówienie 17.07 i w związku z wyprzedażami realizacja zamówienia może potrwać do 21 dni . Na dzień 31.08 brak przesyłki wysłałam dziś ponowne zapytanie co z przesyłką zobaczymy czy ktoś odpisze .... Czuje, że to ściema i wyłudzanie kasy ....obym się myliła . Z AliExpress szybciej dochodzą zamówienia .;)

Gość gość
Oszuści, !!!!!! uważajcie jeżeli nie chcecie stracić pieniędzy. Towaru nie ma, kontaktu nie ma, pieniędzy nie ma. Za to jest jedno wielkie rozczarowanie . Oby jak najmniej oszukanych!!!!!!!.

Gość gość
Szkoda tylko, że nikt nie zablokował strony tego sklepu. Nadal prowadzi sprzedaż. Ale cóż jak nie będzie się nazywał Modimoda, to Super Ciuszki, albo ............... I tak dalej będzie zasilał sobie konto kosztem naiwnych. Powiem może inaczej, ludzi uczciwych. Co za czasy na każdym kroku możesz zostać okradziony, oszukany.:(

Gość gość
Oszuści, !!!!!! uważajcie jeżeli nie chcecie stracić pieniędzy. Towaru nie ma, kontaktu nie ma, pieniędzy nie ma. Za to jest jedno wielkie rozczarowanie . Oby jak najmniej oszukanych!!!!!!!.

Gość gość
Strona nadal jest a o firmie która ma niby swoje biuro w Wawie nikt nie słyszał. Kilka osób sprawdzało i nikt nic nie wie a nawet nie słyszał, by kiedykolwiek taka firma miała swoje biuro w tym budynku. Na fb jest grupa założona przez oszukane osoby. Chcą zgłosić firmą do prokuratury. Robi się gorąco.

Gość Magdapiatek
Dziwna sprawa z tym sklepem. Szkoda bo jako sklep internetowy podważają wiarygodność innych sklepów-tych nowo powstałych, czy początkujących jak ktoś wyżej napisał. Teraz ktoś 5 razy sprawdzi zanim zdecyduje się na zakup.

Gość gość
Zamówiłam rzeczy na 100zł (30 sierpnia) w modi4moda, myśląc że jest to pośrednik sprzedaży towaru z chin (niskie ceny). Odebrałam kilka maili mówiących o przesunięciu terminu dostawy. Ostatni twierdził, że jeśli do 14.09 nie przyjdzie przesyłka to zwrócą pieniądze. Towaru nie ma, pieniędzy też, ani odpowiedzi że str. sklepu na mojego maila. Dołączam więc chyba do grona "nabitych w butelkę". Kupowałam kilka razy przez internet i nie zawiodłam się. Poczekam jeszcze parę dni i również zgłoszę to na policję. Takie sklepy zniechęcają całkowicie do robienia zakupów przez Internet. To nauczka, by dokładniej sprawdzać wiarygodność sklepu. Szkoda, że wcześniej nie zajrzałam na to forum.

Gość gość
Ja założyłam ten wątek, po tym jak znalazłam temat na forum. gazeta. Tam jest już 3 strony ludzi, którzy zamówili i nic nie otrzymali. Część z nich dostała zwrot kasy. Na FB też jest założony temat, przez poszkodowaną. Jest już tam sporo komentarzy i wątków. Skontaktuj się z nimi, poczytaj. Sprawa jest nagłośniona, nawet media się już tym zainteresowały, telewizja. To namiary na temat: https://www.facebook.com/Modi4moda-wszystko-2286355904912025/?hc_ref=ARSKQeeGbGD3zWP0A8GVCMFFTS6HHR4J80ERZ7agr5CE5UrgQeUj7NqAxyAgn9YXzv8&fref=nf&__xts__=68.ARDCfL75kBtobiu-17HCxV2LudoFBGzeaINxuTVa7hJE5GrK_kLsgtk3dVJnQDTDiHPtYnIHykNePiWS40G5eNb7oNlobPfVVLAAlbUliWINQC2vX2t6VGD7-pj10uQdqPahquNeKM1XTXCznd-RwWioJK5TdWzPLhYcOr6ATrxp72CzUWGTjQ&__tn__=kC-R Link wygląda dziwnie, ale w razie czego, wpisz w wyszukiwarkę fb modi4moda i wyświetli ci. Szukaj ikonki znaku stopu. Wcześniej była inna ikonka. Mam nadzieję, ze link się otworzy.

Gość gość
ja też zostałam oszukana przez sklep, ani pieniędzy ani przesyłki, zero kontaktu,

Gość gość
MM954985038 nr zamówienia z dziś, strona działa - ile osób zamówiło jeśli już taki nr zamówienia, dlaczego nikt nie zablokuje tej strony

Gość gość
Najlepsze, że wszystkie produkty maja ful gwiazdek a nie ma komentarzy zadowolonych klientek. Strona działa i ma się dobrze. Istnieje warszawski adres a w budynku nikt o takiej firmie nie słyszał.

Gość gość
Ja dzis zlozulam sprawe na policji i bylam w prokuraturze. Poniewaz na towar czekalam i ma zwrot tez.To oszusci i z tego co dowiedzialam sie w prokuraturze to ze sa blisko do celu. Zycze tego aby za to zostali ukarani. Karma wraca.

Gość gość
Ja również zostałam oszukana. Brak kontaktu brak towaru brak pieniędzy

Gość Jerzy1
Ja również zostałam oszukana. Brak kontaktu brak towaru brak pieniędzy

Gość gość
ja tez dolaczam do grona oszukanych na zamowienie czekam od 16.07,Moze wspolnymi silami wszystkich osob oszukanych wspolnie cos zrobimy czekam na meila simonewa@wp.pl

Gość gość
Strony sklepu już nie ma. Zwinęli interes. Na fb jest grupa, założona przez oszukane osoby. Powinnyście to przeczytać. Firma kieruje jakaś nowa osoba z Będzina. Zresztą, zajrzyjcie sobie na fb. jest tam sporo info na temat tego sklepu. https://www.facebook.com/Modi4moda-wszystko-2286355904912025/?hc_ref=ARS1fN1Fb6BRuc4L4kpFITwTN12z3fra2TedX-jBex188qMESfZVGCpTHgzfRiCoDl0&fref=nf&__xts__=68.ARBwOsTHNhihemeVrmOWarhQXhfZ5k3lbCaSFgFpO3t8uNrVcg-_4ULgcUjbbC24vMtoIeoWMENJLcV5Oqmwvu72LuKmUzkWNzKQ7xDM7cbmyO2uUHjRSbJ36JI-hYgIEdDBDdyGb-SNGCdiTQn1fsHDbzerpNxa4VztizGoVZQJvn-PS6D87A&__tn__=kC-R

Gość katarko 37
Ja tez jak naiwne dziecko skusiłam się i zrobiłam zakupy za jakieś 70 pare złotych ,chciałam później coś jeszcze dokupić ale dobrze ,ze jednak się rozmyśliłam ,ceny kusiły choć człowiek dobrze wiedział ,ze coś tu jest nie tak ,No i troszkę na własne życzenie zostałam oszukana !