Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zachowywał sie jakby mial mnie gdzies a po pijaku wyznal że

Polecane posty

Gość gość

Od razu wpadlam mu w oko. Czy to alkohol wyzwolil w nim szczerosc czy moze po pijaku mówi ludziom miłe rzeczy i nie doszukiwac sie niczego wiecej? Znamy sie 7miesiecy. Przez caly ten czas nie czulam zainteresowania z jego strony. Az nagle pewnego razu mówi mi takie rzeczy...

Gość gość
Z alkoholem to bywa różnie ;) czasem pomaga nieśmiałym powiedzieć coś co duszą w sobie.. a czasem po prostu ludzie mówią różne rzeczy i nie zdają sobie potem sprawy z konsekwencji. Spróbuj z nim szczerze porozmawiać o tym wszystkim bo chyba w jakiś sposób zależy Ci na nim?

Gość gość
Zależy mi, jest jednak pewien szkopuł, razem pracujemu i on jest żonaty. Wtedy powiedzial mi tez, ze wcześniej nic nie mówił, wlasnie z powodu swojego stanu cywilnego. To i tak nie ma sensu.

Gość gość
oj to odpuść.. skoro jest zajęty nie ładuj się w to bo możesz być jedynie zabawką.. no i warto pomyśleć o jego żonie, prawda? ;)

Gość gość
Co ciebie obchodzi żona. Bewzglednosc w dążeniu do własnego szczęścia się tylko liczy.

Gość gość
To na bank milość, walcz o nią, rozwal frajerce malżenstwo to może tobie też kiedyś rozwali :-) ...z tym wyznaniem po pijaku też różnie bywa, facet może wyznać miłość i ją skonsumować ze skrzynką na listy i na trzeźwo nie będzie jej podtrzymywał

Gość gość
15:46 tak, biorę to pod uwagę, dlatego nie zamierzam nic z tym robić.