Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dzisiejsi faceci to takie peezdy które nie

Polecane posty

Gość gość

zdobywają kobiet tylko czekają aż któraś ich poderwie? czy wy dziewczyny podrywacie facetów, biegacie za nimi i przejmujecie ich rolę?

Gość gość
nikt sie o ciebie nie stara? widocznie taka brzydka i pusta jestes, zeby mezczyzna staral sie o babe, musi ona albo cos soba reprezentowac, albo przynajmniej byc atrakcyjna.

Gość gość
a skąd wiesz jak wyglądam i co sobą reprezentuje skoro mnie nie znasz, popatrz sama w lustro

Gość gość
Jestem nieśmiały mam kompleksy i fobie

Gość gość
skad wiadomo? sama narzekasz na brak adoracji. dobor epitetow swiadczy o mentalnosci. powolywanie sie na role, koncentracja na przyziemnym problemie, frustracja... duzo to o autorce mowi.

Gość taki_jeden_964
Moja żona mnie poderwała chociaż też byłem nią zainteresowany. Tak wyszło. :).

Gość gość
bo faceci nie chcą robić za bankomaty a teraz wiele kobiet ma wymagań że ho ho, bo naoglądają się w TV pierdòł i potem tego szukają, a kobiety łatwo manipulować przez TV, tyle

Gość gość
14:42 o tobie mówi jeszcze więcej to ze kogoś oceniasz a nie znasz i jeszcze obrażasz

Gość gość
Czekaj nadal chamówo na zdobywcę :-D ...bo ci się należy przecież

Gość gość
15:29 poczulas sie urazona? nie moj problem. ocenianie - "Dlaczego dzisiejsi faceci to takie peezdy..." - dlaczego mialbym nie oceniac, skoro dokladnie to samo robisz, nie znajac tych parunastu milionow ocenionych? ty sama dajesz o sobie swiadectwo, na podstawie ktorego wystawic mozna ocene o tobie. rozumiem, powinienem cie w ordynarny i prymitywny sposob zwyzywac od cuurevv. analogicznie tego wlasnie brakuje. wtedy nie mialabys powodu do obrazenia sie, w koncu jak nazywasz kogos(parenascie milionow sztuk) "peezdami", to nie ma najmniejszego powodu do bycia obrazona, jesli ktos nazwie cie "cuurvva". natomiast zwykla glupota jest ocenianie innych i obrazanie ich, a gdy spotyka cos podobnego ciebie to unoszenie sie urazona duma.

Gość gość
Ten pajac który pisze kilometrowe wypowiedzi pisze dosłownie na każdym temacie ,nie bierzcie dziewczyny go na poważnie , to bezrobotny prawik, debil na utrzymaniu mamusi który cały dzień pluje jadem na damskim forum , honoru nie masz

Gość gość
Zauważułam właśnie ze to jakiś sfrustrowany pedał co pisze też na innych tematach

Gość gość
zero odniesienia do tresci, atak na autora. typowe, prymitywnie glupie zachowanie wiekszosci skretynialych babsk. naprawde wam sie wydaje, ze z jezykiem na poziomie szamba ktos kiedys sie wami na dluzej zainteresuje? zalosne, mozna takie cwiercmozgi jedynie wysmiewac:D zero umiejetnosci dyskusji, zero argumentow, jedynie pogarda, zlowsliwosc i beznadziejne prostactwo:D oto typowa "karyna" zadajaca od swiata by ja nazywano kobieta i jak kobiete traktowano:D

Gość gość
Wlasnie ten kundel toczacy piane z pyska zawsze pisze kilometrowe wypowiedzi naszpikowane czystym debilizmem ,,chyba nawet nikt tego nie czyta , on się nadaje do zamknięcia

Gość gość
Siostro czy na sali jest lekarz , malpa spiertolila w zoo i rzyga jadem , niech ktoś tego chorego umysłowo przyglupa weźmie

Gość gość
odezwał się pseudo facet który nazywa kobietę pustą i brzydką, koło prawdziwego mężczyzny nawet nie stałeś frustracie

Gość gość
typowe, ukazanie czyjej indolencji czy to zyciowej czy mentalnej wywoluje paniczny atak niczym nie skrepowanej agresji. i jeszcze to przekonanie, ze moga zapomniec o pozorach kultury i jawnie pluc jadem oraz lzyc innych, i nikt niepochlebnego zdania o takiej patologii nie wyrazi:D polska "kobieta" w calej pelni, a potem frustracja, ze nikt nie chce zwiazku, ba, nawet poznac blizej:D nazwac to to "szmata" to niestety ciagle komplement:D

Gość gość
ty na pewno nikogo nie masz nawet do seksu skoro nazywasz kobiety szmatami, pewnie żadna nie chce na ciebie nawet napluć i stąd wylewasz jad na forum

Gość gość
Widocznie cię ciągnie do tej patologii bo z niej podchodzisz ale próbujesz nieudolnie udawać szlachcica. Szkoda tylko że na forum dla bab jedynie raczysz swoimi wywodami.

Gość gość
wyrazila opinie ta, ktorej szambo w kazdej linijce tekstu kilkukrotnie wybija:D nie przeczytalas ze zrozumieniem - nie mam powodu nazywac cie "szmata", bo nie mam powodu prawic ci zadnych komplementow, wrecz przeciwnie:) dotarlo?

Gość właśnie roohałem
większość bab to pustaki i prymitywy, do małp im nie daleko, buahaha

Gość gość
16.26 pustaki to są głównie wśród facetów, zwierzątka prymitywne myślące tylko c...m zamiast mozgiem i Ty się do nich zaliczasz, wystarczy spojrzeć na Twoj prymitywny nick haha :D i ktoś taki mówi ze kobiety są głupie...a Ty co sobą reprezentuje sz? Jego wielkie goowno. Nie rozsmieszaj mnie :D

Gość gość
tak, tak, kolejna poslugujaca sie epitetami jak przecinkami "kulturalna" inaczej chce wyznaczac normy "reprezentowania" soba czegos. a co soba wscieklizna w zachowaniu reprezentuje, procz prostactwa i obleg? pojawi sie odpowiedz, czy tylko kolejne linijki pomyj i przenoszenia kompleksow?

Gość gość
Ja się dziwiie że mądre kobiety jeszcze zwracaja uwagę na tego chorego umysłowo prawika, przecież to jakiś uposledzony piwniczak

Gość gość
16:42 madre kobiety, do ktorych nie trzeba kierowac uwag, poniewaz umieja sie zachowac kulturalnie i asertywnie, zapewne nie zwracaja na to co pisze wiekszej uwagi. mogac sie z tym zgadzac, nie zgadzac, lub tylko w niektorych aspektach byc na tak lub nie. co innego zwierzaki - na wszystko co obce, nieznane, wywolujace odczucia inne niz samozadowolenie moga reagowac tylko dwojako - ucieczka, lub agresja w kierunku tego, co taka reakcje wywoluje. i niestety mialem racje, pojawily sie tylko dalsze linijki wylewania pomyj, frustracji i szukania w innych wlasnych wad. z zazenowaniem stwierdzam, ze nie wywolujesz absolutnie zadnego pozytywnego zainteresowania. z checia sie pozegnam, kiedy w koncu dotrze do ciebie, ze tym co robisz i w jaki sposob robisz dzialasz wylacznie na wlasna niekorzysc.

Gość gość
Polki mają nasrane we łbach.

Gość gość
Kolejna królewna z drewna założyła temat.

Gość gość
Bo tylko psychopaci, roochacze i desperaci podrywają. Normalny nie podrywa tylko czeka na ruch kobiety.

Gość gość
ten powyzej, wstyd przyznac, ale kompletna pipa z oslimi uszami

Gość gość
czy wy dziewczyny podrywacie facetów, biegacie za nimi i przejmujecie ich rolę? nie