Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego odeszliscie od żony?

Polecane posty

Gość gość

Co było powodem?

Gość gość
bo nie dała wejść

Gość gość
Stara brzydka zrzeda. Poznałem ładniejsza, młodszą, bez bólów głowy :D

Gość gość
Powodem bylo ze zona odeszla ode mnie ;-)

Gość gość
Bo to kvrva była

Gość gość
Brak seksu, brak czasu i sytuacja gdzie wszystko było ważniejsze niż ja. Odszedlem do starszej.

Gość gość
Kurfy odchodzą do innych facetow albo do innych kobiet teraz moda na lesbijki

Gość gość
Bo mnie wygnała

Gość gość
Kurfy odchodzą do innych facetow albo do innych kobiet teraz moda na lesbijki x Kurfy to się za cudzych mężów biorą nawet jak ich żonaty nie chce to i tak za nim latają i błagają

Gość gość
Widocznie miala powod

Gość gość
Kobieta od dobrego faceta nie odejdzie.

Gość gość
Prawda kurfy walczą o zonatych. S****wa

Gość bo się nazbierało
ciągłe pretensje o głupoty, kiepski seks, wymagań mase ale sama się do ich osiągnięcia nie chciała przyczynić, co ona zarobiła było tylko dla niej a co ja było wspólne, roztyła się, przestała być dla mnie atrakcyjna tak że mi nawet przestał stawać do niej, chyba wystarczająco powodów

Gość gość
Bo mam male pracie I nigdy przez faldy nie mogl wejsc.

Gość gość
zdradzaja

Gość gość
I dobrze że od nich odeszliscie , one sobie znajdą na pewno kogoś lepszego , jak czytam jakie bzdurne powody ludzie wymyślają żeby odejść to mam wrażenie że wymyślają jedynie coś żeby wymyslec , bo to co podajecie to nawet nie jest powód do odejścia , dziwi mnie tylko jak jeden facet może różnić się od drugiego , jeden nawet zdrady wybaczy a drugi wymyśla takie bzdurne pseudo powody jak wy

Gość gość
Moja była płacze na kolanach i prosi żebym wrócił. A ja na to nie!

Gość gość
Jak można kogoś zostawić bo przytyl ? Mówi się że kobiety są złe ale widzę że faceci to jeszcze dużo większe pustaki , tym bardziej ze pewnie sami macie mało atrakcyjne ulane ryje

Gość gość
16:00 a później sen się skończył ? Były tam smoki ? Z własnego doświadczenia jako kobieta powiem że dlugo to można płakać po dobrym troskliwym facecie który miał na prawdę poważny powód do odejścia , mój były też mnie zostawił bo miał takie widzi mi się , fakt na początku płakałam i prosiłam o powrót ale szybko o nim zapomniałam kiedy poznałam mojego nowego kochanego troskliwego dobrego mężczyznę , po kims kto potraktował kobietę na śmiecia nie placze się dlugo

Gość gość
Płakać to można po ukochanym który umarł albo życie go zmusiło żeby odszedł , jeśli ktoś na odchodne cieszył się z poniżenia kobiety to ona szybko przejrzy na oczy jak tylko znajdzie lepszego a tamten pójdzie w zapomnienie

Gość gość
Im facet bardziej chamsko potraktował kobiete przy rozstaniu tym szybciej klapki z oczu spadają

Gość gość
Teraz może po was płaczą , za jakiś czas same dadzą w kościele na tacę ze Bog uratował je od zmarnowania sobie życia z takimi zapatrzonymi jedynie na swoje ja bufonami

Gość gość
Moja płacze po mnie. Minęło 4 lata ja już mam druga żonę ą ona ciągle narzeka że wszyscy faceci są do dooopy. Standard życia też jej drastycznie spadł. To tego dopiero teraz zaczęła o siebie dbać, odchudzać się itp ale jak jej mówiłem wcześniej to byłem chamem co się czepia.

Gość gość
Tak, byłeś chamem i prostakiem. Się dziwie, że takim czymś ona chce się jeszcze zajamować.

Gość gość
a ja tak biegam za żonatym z dużym prąciem a on ucieka ode mnie :(

Gość gość
Zakochałem się w innej. Tej jedynej. Gdybym wiedział wcześniej, że ją spotkam to czekałbym. Myślałem, że żona to moja miłość. Dopóki nie poznalem prawdziwej miłości.

Gość gość
17.01 pierdzielisz bez sensu, zlituj sie nad samym sobą. W życiu nie ma przypadków.

Gość gość
hahah...przy tej drugiej też myślisz,że jest prawdziwą miłością, dopóki nie poznasz trzeciej :-D

Gość gość
Znam siebie i mam wgląd w uczucia. Żona byla moją ogromną miłością i nigdy bym jej nie zdradził. Byliśmy szczęśliwą rodziną. Nie szukalem szczescia na boku, nie szukalem romansu. Jednak na mojej drodze pojawila się Ona. To nie hormony, nie tylko. Myslalem o Niej każdego dnia, nocy. Jak zakochany szczeniak. Musialo sie tak stac. Zadbalem o żonę by bylo jej jak najlepiej. Zrozumiala to. Pozostajemy w dobrych relacjach. Miłość nie wybiera.

Gość gość
Trzeciej nie będzie. Z żoną od początku czułem że to milosc tak na 98% czegos mi brakowało, nie umiałbym powiedzieć czego. Z Nią jest 100%.