Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma normalnych facetów każdy szuka tylko baby do roochania

Polecane posty

Gość gość

Jakieś obleśne aluzje o seksie przy pierwszym spotkaniu, nawet im się starać się nie chce. Szkoda czasu, lepiej być samemu ewentualnie znaleźć faceta ale też tylko na seks

Gość gość
W Polsce mężczyźni nie są atrakcyjni ani pociągający, wiec nawet na seks się nie nadają. Mieszkałam przez dość dłuższa chwile w Holandii. Z urody może fajniejsi, ale we łbie tylko seks, seks i seks od razu jakieś propzycje. Powiem wam szczerze, ze nawet mi się z nimi nic nie chciało robić mimo, ze naprawdę byli ładni to jak gębę otworzyli o tych wszystkich zboczenstwach to cała ochota nacokolwiek mi od razu przechodziła

Gość gość
Są tylko wy takich olewacie i wolicie badboyow

Gość gość
gość dziś Sama robisz aluzje tylko do seksu a zla jestes jak osa za mezczyzn, ktorzy do Ciebie pasuja. Druga sprawa prawiczkow wysmiewacie zamiast docenic, ze sa inni niz ci na ktorych np teraz narzekasz. No ale wam kobietom nikt nie pasuje.

Gość gość
tak teraz jest

Gość gość
Wspolczesne kobiety to szmaty a do szmat pasuja roochacze proste

Gość gość
straszne czasy nastały :O

Gość gość
Straszne ale albo sie dostosowujesz i masz szanse.na.zwiazek.albo zostajesz samotnym prawiczkiem. To kobiety decyduja jacy mezczyzni zostaja ojcami, jakich mezczyzn maja nasladowac chlopcy i jakie wartosci otrzyma nastepne pokolenie. Kobiety maja ogromna wladze.