Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wizyta w klubie

Polecane posty

Gość gość

Mój namówił mnie. Teraz wiem dlaczego. Jesteśmy od 15 lat razem i on potrzebował nowych wrażeń. Na mój koszt. Naprawdę nie wiem, co o tym myśleć. Czuje się wykorzystana i zeszmacona

Gość gość
On chciał mnie widzieć, jak inni mnie obmacują i traktują jak rzecz. Jak zabawkę

Gość gość
Kolejna historia co zaczyna się po 15 latach bycia razem. ...Tylko się wzruszyć...

Gość gość
Ta historia nie jest dla mnie taka wzruszająca. Nie mam również powodów do wypłakiwania się. Nie wie tylko, co będzie dalej?

Gość gość
My po trzech latach razem przeżyliśmy swój pierwszy i ostatni raz w klubie. Chcieliśmy oboje by przymnie jak już nie będzie brał udział mój chłopak to będzie obok mnie i pięści i przytulał. Ale było źle dwóch dużo starszych osiłków nie pozwoliło i stał trzy metry ode mnie. Gdy weszli wemnie dużymi k****ami i zaczęłam jeczec potem głośno krzyczeć myślałam że mnie rozerwą bo jestem szczupła i drobna. Chłopak się popłakał i gdy mnie zostawili po ich wtrysku przyszedł do mnie chłopak mocno przytulił cały drżał. Więcej nigdy nie będzie takiego seksu. Koleżanka miała grupowy ale w domu i jest dużo lepszy! !! Większe kontrole mamy robiąc w domu.