Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rodzice malych chlopcow zwariowali??

Polecane posty

Gość gość

U mnie w miescie to juz plaga. Mali chlopcy z kitkiem na czubku glowy. Z daleka wygladaja jak dziewczynki. Czy rodzice nie widza, ze robia z dziecka pajaca?

Gość gość
Nie robią to fryzura znanego piłkarza, a mali chłopcy jak wiadomo chcą piłkarzy naśladować.

Gość gość
Nie mowie o starszakach. Zreszta nie widuje starszych chlopcow tak uczesanych. Chodzi mi o maluchy. Kolezanka wstawila fote niespelna rocznego syna z tym kitkiem na czubku glowy, wczoraj syn znajomej na placu zabaw mial taki fryz ( ma 2lata) i na miescie szli rodzice z chlopcem wzrostu mojego syna( niecale poltora roku) i tez ten kitek mial. Takie dzieci raczej na pilkarzu sie nie wzoruja.

Gość gość
U takich maluchów raczej chodzi o wygodę, może żeby główka się nie pocila od włosków. Ja raczej podobne fryzury obserwuję w gimnazjum i nie mam zdania. Każdy nosi jak lubi. Nie lubię jedynie u dzieci włosów rozpuszczonych, czy to chłopiec czy dziewczynka powinny być włosy związane albo krótkie. Obrzydliwe są włosy wkoło twarzy, sięgające do ust, za uszami pozakladane, tego nie toleruję.

Gość gość
A mnie nie podobają się chłopcy obcieci na krótko lubię jak mężczyźni mali i duzi mają czupryne na głowie :)

Gość gość
Wystarczy obciac maluchowi " nadmiar" wlosow a nie robic z niego klauna. I te maluchy, ktore widzialam i tak maja 3 wlosy na krzyz, delikatne i zwiazane gumka. Raczej to ani nie wyglada ladnie ani wygodne nie jest. Sama nie lubie wiazac wlosow wysoko, bo po czasie to boli.

Gość gość
Ale o co ci chodzi? Fryzura to kwestia kulturowa, moze u nas sie cos zmienia? I bardzo dobrze, okropne sa te wygolone glowy malych chlopcow, jak z obozow koncentracyjnych. Zreszta gumke z wlosow mozna zdjąć, nie sądzisz ze to rodzice dziewczynek, ktorzy przekuwaja im uszy to dopiero zwariowali? Niemowlę z kolczykami, to dopiero niebezpieczne i nieodwracalne bo ślad zawsze zostaje.

Gość gość
A co to za moda krytykowanie innych każdy robi jak chce.

Gość gość
Nie widziałam czegoś takiego w moim mieście. Mój synek 2 lata ma bujne loki ale przycinamy bo się mocno od nich poci.

Gość gość
12:48 "Przekuwać uszy" - następna analfabetka i debilka w jednym.

Gość gość
Te uszy to pewnie kowal w kuźni przekuwa :D:D:D.

Gość gość
Ja tez widzialam u syna kumpeli. Myslalam, ze to zart, faktycznie malutki ma burze wlosow. Ma roczek. Miedzy dluzszymi wlosami a wygolona glowa ma lyso jest jeszcze cos posrodku. Osobiscie nie podobaja mi sie niemowleta z kolczykami, z tymi opaskami wiekszymi od glowy i oczywiscie chlopcy z kokiem na czubku glowy.

Gość gość
W latach 90 też była taka moda, szybko minęła. Mody są i mijają.

Gość gość
22:54 Ojojoj biedactwo sie zdenerwowało.:) Znowu lekow zapomniala ta kretynka od polszczyzny

Gość gość
22.54 tobie też coś się pokickalo

Gość gość
A ja znam faceta po 40-stce z taką fryzurą. To dopiero obciach :-D

Gość gość
Ja pierdzielę... Istnieje pogląd, że tak małemu dziecku się włosów nie obcina, to jak są takie upały to gumki idą w ruch. Poza tym, może rodzice nie chcą chłopców ścinać do skóry? Co ci to autorko przeszkadza. Ubywa ci coś z tego powodu? Z daleka wyglądają jak dziewczynki. I uj.

Gość gość
Też lubię chłopców z czupryna, ale nie zaslaniajaca oczy i idącą do buzi, to jest po prostu niechigieniczne. Pracuję w szkole, różne cuda na glowach widzę, od kilku modne są wśród chłopców szlaczki na glowie, od niedawna właśnie koczki, ale jest też zawsze kilku z bezladnie zostawionymi wlosami, odrosnietymi do ramion, grzywa na oczy, boki za uszy i ciągle poprawianie, włosy w buzi, oczach, zupie :-( kupiłam w ubieglym roku frotki i oglosilam wiazanie włosów przed lekcją. Czy to chlopak czy dziewczyna, oczy i buzia ma być odslonieta :-)

Gość gość
Pracujesz w szkole, a piszesz "niechigieniczne"?To już wiem, skąd te pokolenia analfabetów. Po prostu wychodzą spod skrzydeł innych analfabetów.

Gość gość
No tak zaboboniary- i wszystko w temacie haha. Wtedy ida gumki w ruch. Poza tym maDki, istnieje jeszcze cos pomiedzy buszem w nieladzie a scieciem na zero. Ostatnio u mnie na grupie z miasta damula maDka szukala fryzjera z podejsciem do dziecka, majacego fotel w ksztalcie autka, bo jej syn " zywe srebro" nie da sobie sciac wloskow w innych warunkach.

Gość gość
13:46 madko nie wp*****laj się w cudze życie tylko żyj swoim ;-)

Gość gość
13:46 a ja chodze do takiego fryzjera gdzie synek siedzi w aucie a fryzjerka obchodzi sie z nim jak z jajkiem :P u ciebie w po- pgr - owskiej prowincji to pewnie niecdo pomyslenia, straszne co ?:) zaraz by mnie cale miasteczko obmowilo hihi

Gość gość
Chyba taka moda, bo często ostatnio widzę chłopców w wieku gimnazjalnym z taką kiteczką.

Gość gość
13:23 może jako woźna