Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w życie po śmierci?

Polecane posty

Gość gość

Smutne ze niektórzy wierzą ze są tylko kupą mięsa bez duszy

Gość gość
Nie ma zadnego zycia po smierci,dlaczego mialoby cos byc,umieranie to jak sent w ktory zapadasz na wiecznosc.

Gość gość
Cialo gnije tak jak jablko, nic z niego noe zostaje , nie ma duszy , jest umysł , ktory bez ciala tez nie istnieje

Gość gość
tam nic nie ma i dobrze

Gość gość
To co się dzieje z naszą duszą po śmierci?

Gość gość
Idź zapytaj księdza.

Gość gość
Tak trudno odpowiedzieć na to pytanie!?

Gość wiem bo wiem
dusza idzie w tz eter, jest oczyszczana i wraca jako inne ciało spowrotem aby inne lekcje życia, które wybiera przed narodzeniem, przerabiać, to się toczy w nieskończoność

Gość gość
Wierzę w życie po śmierci. Jestem katolikiem. :)

Gość gość
Nie wiem bo wiem Chcesz przez to powiedzieć że człowiek ma kilka żyć jak kot...

Gość gość
17.47 No trudno debilaku, jakby było łatwo to, każdy by wiedział a ty nie zadawalabyś durnych pytań! A wielka tajemnica wiary, mówi Ci coś pustaku?!

Gość gość
Jest życie po śmierci! Przychodzą do mojego domu dusze, dusze tych co mieszkali przede mną, wciąż tu są, czasem się pokazują, ale najczęściej dzieciom. Na strychu są po nich pamiątki, stare zdjęcia w kartonie. Dlatego wiem kto przychodzi

Gość gość
jakie zycie po smierci! juz ktos tu napisal ze nasze cialo gnije i tyle!

Gość gość
Nie. W żadna urojna dusze też nie. To wszystko bajki dla potłuczonych. Tak jak nas nie ma przed urodzeniem sie, tak samo nas nie bedzie po śmierci. Oto wielka tajemnica wiary: euro i dolary. Ramen.

Gość gość
17, 57, idz Ty do psychiatry

Gość gość
W coś trzeba wierzyć-czemu nie w siłę pieniądza!

Gość gość
17:51 a po huj ?

Gość gośćmonia
17.57 mozesz napisac cos wiecej? Kilka zdan. Bardzo cierpie po smierci 2 osob i bardzo potrzebuje dowodow, zeby nie zwariowac. Prosze...kilka zdan i przysiegnij, ze nie klamiesz.

Wierzę w reinkarnację a nawet w życie we wszechświatach równoległych i nieświadomość tego, w istnienie nieskończenie wielu wymiarów również tu na ziemi. Może istnieję w moim ciele, może jednocześnie jestem źdźbłem trawy, motylem, kwiatem, tylko nie wiem o tym....

Gość gość
Nie ma życia po śmierci. Śmierć z definicji stanowi koniec życia. Wraz ze śmiercią, człowiek przestaje istnieć.

Gość gość
gośćmonia 2018.08.12 Obejrzyj program na ID o medium.

Gość gość
Ja nieraz sobie wyobrażam że po śmierci bede chodzi po świeciejako duch tylko ze nic nie bedę mógł zrobić ale lepsza opcja jest taka że nie będzie nic

Gość gość
17:22 masz na myśli ten Terese caputo ?oglądam ten program i tak się zastanawiam czy ona po prostu ma taki dar że potrafi wyczuwać ludzkie emocje i odbiera dane zmarłej osoby od tej co przychodzi.Bo przecież tych duchów musiałoby żyć miliardy na całym świecie i niby dusza wchodzi w innego człowieka więc jak to możliwe że ona te duchy widzi.

Gość gość
Teresa nie wszystkim przepowiada Nie sądzę,żeby kompromitowała się przed całym światem.Ona ma dar.Nawet jej dzieci z początku kpiły z jej daru ale w końcu przestały. Skąd ona mogłaby wiedzieć o takich poufnych sprawach,wydarzeniach,sytuacjach oprócz zainteresowanych?.To mówią jej duchy.Zainteresowani sami są zaskoczeni skąd ona to wie.Wielu jest sceptyków i potem zmieniają zdanie.To wszystko dzieje się na wizji. Znam przypadek,ze młoda matka umarła b.wcześnie,zostawiła małe dziecko.Nie pamiętało swojej mamy. Mama ukazywała się temu dziecku.Uśmiechało się do ładnej pani.Mówiło do babci,ze tam jest pani,uśmiecha się ...Babcia wzruszała się ,wierzyła,ze matka przychodzi do tego dziecka. Mam pytanie:dlaczego to malutkie dziecko miałoby zmyślać?