Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macierzyństwo zmieniło mnie w potwora

Polecane posty

Gość gość

Z zawsze miłej uśmiechniętej dziewczyny stałam się agresywną osoba,sama nie mogę tego zaakceptować i tego zrozumieć co się że mną dzieje,mam 3 letnie dziecko A ze mną jest coraz gorzej,jestem mężatką prawie 9 lat i od jakiego czasu byle co denerwuje mnie do tego stopnia że rzucam się z łapami na męża,bije go i wyzywam,potem placze i przepraszam,on mi pomaga jak może jest naprawdę dobry ale ja chyba wysiadam powoli i psychika mi siada,jestem wycieńczony niewyspana,od nocy nieprzespanych dostałam paraliżu twarzy masakra,chyba czeka mnie psycholog

Gość gość
Oddaj mi dziecko. Ja jestem bezpłodna i nie mogę mieć dzieci. A to tak wielkie marzenie. Nie doceniasz tego co masz kobieto. Wierz ze gdyby przytrafiła ci się taka tragedia jak mi, rozkoszowalabys się każdym dniem z dzieckiem

Gość gość
Brak magnezu, to wszystko.

Gość gość
Dziecko ma 3 lata..jakie nie przespane noce??

Gość gość
14:35 otóż to. Ludzie nie doceniają tego co mają. Tylko narzekają nic więcej.

Gość gość
Ja zaczęłam przeklinać, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało ;) ale jak wracałam do pracy po macierzyńskim to z powrotem stawałam się "normalna" ;)

Gość gość
14:35 Zazdroszcze ci, że chodzisz. Wolałabym miec takie problemy jak " nie moge mieć dzieci". Ja jestem bezplodna i mam zlamany kręgosłup. Moim zyciem był balet, trenowalam 9 lat. Nie mam męża, nie moge mieć dzieci, jestem kaleką i zawsze będę. Nie doceniasz tego co masz.

Gość gość
Autorko docen to co masz. Takim postępowaniem za chwilę stracisz męża. Dziwie s i ę że z tobą wytrzymuje. Potrzebna ci jakas terapia.

Gość gość
14:35 Jeśli bezpłodność to dla ciebie najwiekszy problem na swiecie to dawaj, zamienimy się. Chcialabym mieć takie problemy... Ja nie mam rodziców bo mnie oddali do DD, byłam zgwałcona przez kolegów w bidula i to nie raz. Wiesz co to znaczy byc gwałconą w o***t dwunastolatką? Nie raz i nie dwa? Bez zadnej pomocy, bez nikogo doroslego? mój mąż umarl i zostawił mnie z długami. Tyram na dwóch etatach, jestem wrakiem czlowieka. Zazdroszczę

Gość gość
15:24 Ale dzieci miec możesz. Wolalabym byc tych pare razy za mlodu zgwalconą ale mieć słodkiego bobasa niż żyć z myślą, że nigdy nie bedzie mi dane trzymać dzidziusia, kolysać, karmić wlasną piersią...

Gość gość
Mówienie że ten problem jest gorszy od innego to bzdura bo każdy inaczej odbiera problemy

Gość gość
gość dziś 15:24 Ale dzieci miec możesz. Wolalabym byc tych pare razy za mlodu zgwalconą ale mieć słodkiego bobasa niż żyć z myślą, że nigdy nie bedzie mi dane trzymać dzidziusia, kolysać, karmić wlasną piersią... x Serio mówisz? :D ja nie wierze jakie baby przez instynkt macierzyński są głupie

Gość gość
Nieprzespane noce i 3 latek??:D

Gość gość
Ja jak jestem niewyspana, to robię się agresywna, sfrustrowana. Mogę coś takiego znosić okazjonalnie, ale nie wytrzymałabym czegoś takiego permanentnie.

Gość gość
do gość dziś - w wuj masz dzieci w domu dziecka, itp. instytucjach

Gość gość
15:15 jak zlamalas kręgosłup? 15:24 czemu tego nie zglosilas do opiekunów?

Gość gość
Mój trzylatek też nie przesypia nocy. I też zaczęłam klnąć na wychowawczym ;)

Gość gość
15.15 Sciemiasz ?

Gość gość
16:02 Jechałam z bratem do sklepu po prezent dla mamy bo były jej urodziny. Mielismy wypadek. Mialam 16 lat. Dziś mam 32. Nie czuję nic od pasa w dół, tylko lekkie mrowienie gdy chcę kupę. Nie zawsze wyczuję i zdarzają się wpadki. Zadowolona? Czy chcesz wiedzieć więcej? Opisać ci wypadek? A może chcesz wiedzieć, czy czułam, jak pęja mi kręgoslup?