Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o osobach, które posiadają Pandore na ręku?

Polecane posty

Gość gość
Stać je to mają a tobie żal d**e ściska

Gość gość
Nic nie myśle, sama nosze kilka bo lubię. Tak jak ty lubisz zadawać głupie pytania haha

Gość gość
A co to jakis luksus jest? Proszę cie... moja 7letnia córka ma pandorkową skórkę z sukienkami księżniczek. Co chwile mają promocje 3x2 dwa razy w roku wyprzedaże, nawet zarabiając najniższą średnią jesteś w stanie utyrać na pandzie.

Gość gość
22.13 co to najniższa średnia? A co do tematu. O takich osobach jedynie myślę że im się to podoba i lubią biżuterię

Gość gość
Myślę czy nie szkoda im takich pieniędzy na srebra tandetna biżuterię z koralików :)

Gość Kakarynkakarynkakarynkanalia
Nie rizumiem ale ze co mamy mysoec o tym

Gość gość
22,16 każde województwo ma jakąś tam średnią pensje, niewiem skąd jest autorka. Ja np jestem z biednego podkarpacia, warszawianki zarabiają o wiele więcej ;-) o to mi chodziło.

Gość gość
Ja lubię biżuterię, mam Pandore i czasami noszę z przyjemnością :-) o osobach, które noszą myślę, że podzielają mój gust :-)

Gość gość
22.19 Jedna wyda na dwa kartony Malboro inna na koralika ;-)

ładne, ciekawe, nie jakieś mega eleganckie ani nie mega drogie. z powodzeniem możesz mi taką kupić na rocznicę, kochanie.

Gość gość
Kupuje na wyprzedazach (charmsy i te inne) i raz czy dwa w roku (przy założeniu ze sie oszczedza) myślę, ze mozna sobie pozwolić. Luksus? I tak i nie. Nosze bo lubię ale nie uwazam, zeby to bylo "nie wiadomo co".

Gość gość
10 lat temu, to były dla mnie kosmiczne pieniądze. Dzisiaj nie są. Poza tym co chwila wyprzedaż. Co tu więc niby roztrząsać, każda kobieta, która nie jest biedna może to bez wysiłku kupić. Biżuteria jak biżuteria, żaden szpan. Minus, że jest to bardzo pospolite teraz, a kto chce nosić to samo co wszyscy - i wzory się bardzo zmieniły. Moja koleżanka miała kiedyś bransoletkę, która mi się bardzo podobała, a teraz nawet nie da się kupić nic zbliżonego. Ja noszę Trollbeads