Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyduszają mnie rozne zapachy ciąża

Polecane posty

Gość gość

Np jak sie prasuje to jest taki zapach i az mnie zatyka od tego nie moge prasowac. Albo klimatyzacja w aucie tez ma taki zapach zatyka mnie doslownie lub rozne inne zapachy czy wy tez tak macie

Gość gość
Współczuję ale to normalne całą ciąże będziesz tak miała

Gość gość
Albo jak czasami prostuje wlosy to tez hest taki zapach a teraz nie moge tego wytrzymać dusze sie

Gość gość
Czy ktoras z was tak miala

Gość gość
Tak. To jest normalne. Mi przeszadza zapach zielonej herbaty,ktora pilam litrami.

Gość gość
To normalne. Ale ja tak miałam tylko w drugim trymestrze. Może i tobie przejdzie.

Gość gość
Współczucia.

Gość gość
Chciałaś dzieciaka, teraz godnie znoś ciążę i przestań zadawać idiotyczne pytania.

Gość gość
Przewrażliwienie na różne zapachy to normalne. Ja w pierwszej ciąży miałam mdłości od wszystkich zapachów perfumeryjnych od 1 do 4 miesiąca myłam się szarym mydłem i nie mogłam używać żadnych perfumowanych kosmetyków. Środkami komunikacji publicznej też z tego powodu nie mogłam podróżować, bo wystarczyło, że poczułam śladowe ilośc***erfum, czy dezodorantu i musiałam wysiadać.

Gość gość
Jestem w 34 i ciągle wlasnie tak mam. Nie moge wchodzic do pomieszczenia jak ktos prasuje albo sama zatyka mnie w gardle i sie dusze, albo zapach swiezej poscieli wypranej w proszku wszystkie zapachy mnie doslownie duszą to jest tragedia,przy prostowaniu wlosow tez jest ten zapach i zaczynam sie dusic albo suszarka do wlosow

Gość gość
Ja ciążę przechodziłam bez objawów. To co nieraz czytam tu na forum to dla mnie kosmos.

Gość bogusiaz
Masz po prostu ciążowe mdłości. Na całe szczęście są już na to odpowiednie środki, które nie zaszkodzą ani Tobie ani dziecku. Zerknij sobie tutaj http://ww.imbifem.pl/ To krople z naturalnym składem, dzięki którym pozbędziesz się mdłości. Wystarczy rozpuścić odpowiednią ilość w wodzie niegazowanej i popijać w ciągu dnia. Powinno pomóc.