Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi gorąco na jej widok, zatyka nnie i wariuje

Polecane posty

Gość gość
Ciekawi jak wyjawiłes :)

Gość gość
Pierw piszesz że coś czuła a potem że odrzuciła . Ehh coś jednak zrobiłeś nie tak i to nie chodzi zapewne i to że uczucia wyznałeś.

Gość gość
Jasne wyjawił... pewnie coś brzdąknoł na kafe i tule... Liczą się konkretne działania:)

Gość gość
Usmiechnalem sie do niej a ona popatrzyla w drugą stronę, to chyba wystarczający dowód

Gość gość
Uroczy temat :) 😍

Gość gość
8.01 co się z wami stało panowie mężczyźni? Kto was tak zepsuł? Mamusie? Nadskakujace dziewczyny? Uśmiechnął się a ona spojrzała w druga strone:/ a powinna rzucić się w ramiona! Nie przyszło tobie do głowy, że cię nie widziała, bo była zamyślona? Dlaczego zrażacie się takim "niepowodzeniem"?

Gość gość
Nie będę się narzucać, nawet gdybym jej sie nie podobał tylko mnie lubila to by odzwajemnila usmiech. A ona celowo odwrocila głowę zeby mnie nie widziec, tak sie nie robi jak sie jest zakochanym. Uciekla mi, nie jestem nienormalny by ją nekac.

Gość gość
Nie chodzilo o rzucanie sie w ramiona od razu,ale usmiech za usmiech, jak nie usmiech to chociaz spojrzenie,a tu nie dość że nic to jeszcze w drugą stronę!

Gość gość
wy byście tylko nękać kobiete chcieli, weź się w garść , spotkaj się z nią nawet przypadkiem- uśmiechnij i daj buziaka:)

Gość gość
uśmiechnąłeś się czym wyjawiłeś miłość? ojeju ileż to mężczyzn dziennie w takim razie wyznaje mi miłość, niektórzy to nawet wpatrują się we mnie i uśmiechają. :D

Gość gość
Boisz się nękania?:p Czy raczej odpowiedzialności za pierwszy krok? Facet, ktoremu, jak twierdzi, podobam się, gdy zaparkowałam bezwiednie obok jego samochodu zakrył ręką twarz, bym go nie poznała a potem przy kościele posyłał mi usmiechy. Miałam prawo pomyśleć, że nie wie czego chce? Miałam. Najpierw zastanówcie się nad swoim zachowaniem a potem oceniajcie kobiety, przyzwyczailiście się do tego, że każda na was leci i jak jakaś uważa, że do mężczyzny należy pierwszy krok, podjęcie rozmowy, to już wielkie zdziwienie i konserwacja, bo nie wiecie jak się zachować.

Gość gość
Moze zaslonil twarz bo mial cos brudnego miedzy zebami to nie znaczy ze nie kocha

Gość gość
Jeśli w momencie kiedy uśmiechnąłeś się do niej ona była w czimś towarzystwie to mogło być tak, że spojrzała w drugą stronę, aby sprawdzić czy uśmiechasz się do niej czy do kogoś innego.

Gość gość
Ona byla sama ja bylem sam, nikt nie szedł na kogo miałaby patrzeć

Gość gość
A wiesz że może Ja ta sytuacja skrepowala i nie wiedziała jak się ma zachować . Uśmiech to za mało mogła rzeczywiście nie zauważyć lub po myśleć że tak od tak sobie się smiejesz. Pokrec się koło niej może tak blisko albo zaproś ja na kawę bezpośrednio , ale ty tego nie zrobisz bo jesteś nie mężczyzna :)

Gość gość
To odważy się jeszcze raz daj jej jasny sygnał,niektóre tak mają ze nie złapią od razu haczyka.

Gość gość
Miałem z nią dzisiaj chyba z 5 snów.

Gość gość
Nie zaprosze jej na kawe,to byłoby narzucanie się

Gość gość
Posty od 8:00 i dalej nie są moje. Autor.

Gość gość
00.58 opisz to odrzucenie może coś źle zrozumiałeś

Gość gość
On nic nie zrobi w jej kierunku bo instynkt męski gdzieś zgubił :)

Gość gośćMarchewka
O biedaku :) Przytulam Cie i wysylam garsc otuchy ;)