Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie próbują sprzedawać ubrania sprzed 15 lat na OLX czy allegro?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, ogólnie częste zjawisko - na przykład spódniczki bombki, pamiętacie je? Kiedy to w ogóle było! W ogóle zapomniałam, że istniały, a tu bum, ktoś sprzedaje na OLX i to za 20 zł - spokojnie za tyle można dorwać jakąś współczesną kieckę na końcówce wyprzedaży. Co ci ludzie sobie w ogóle myślą, wystawiając takie szmaty? Potem zdziwieni, że "nie idą"...

Gość gość
Myślą zapewne to czego ty wymyślić nie potrafisz, czyli że są jeszcze osoby kierujące się własnym gustem i stylem i nie ganiający za współczesnymi wyprzedażami bo mają je "gdzieś". Nie dojrzałaś jeszcze do tego że każdy/ty również/ ma niezbywalne prawo ubierać się wg własnej fantazji, a kierowanie się obowiązującą aktualnie modą to nic innego jak ksero odbitka i takich odbitek widać na ulicach tysiące. Więcej szacunku dla indywidualizmu.

Gość gość
A czemu nie? A może ktoś kupi :)

Gość gość
Wolę kieckę bąbkę jak spodnie z krokiem w piętach. Dzisiejszą modą i trendami podłogi bym nie chciała wytrzeć. A te wszystkie chińskie szmaty na anorektyczki bez biustu i kobiecych kształtów to ma być ta twoja moda i trend? Są rzeczy ponadczasowe i tego nie przeskoczysz.

Gość gość
Tylko wiesz, co innego ubrania vintage z klasą, one mogą mieć i 50 lat i kosztować majątek - to całkiem co innego. A ja mam na myśli ubrania, które już te x lat temu były tandetą z bazaru albo z allegro - reklamowaną przez słynną Panią Borsuk

Gość gość
Zrozumcie, że nie chodzi mi o żadne ponadczasowe klasyki typu żakiet Chanel, tylko o paskudne, tandetne rzeczy... Poza tym to teraz właśnie zaczęto na szerszą skalę szyć dla osób plus size, a nie na anorektyczki.

Gość gość
23:26 bOMbkę to po pierwsze, a poza tym Twoje pojęcie o modzie jest sprzed co najmniej 15 lat, więc nic dziwnego, że Ci to nie przeszkadza.

Gość gość
Bąbka to Idzi Kosmala