Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe aby piękna kobieta nie robiła wrażenia na mężczyźnie?

Polecane posty

Gość gość

Jest jeden facet i nie nie jest to gej, hetero ma sto procent i on ma powodzenie u dziewczyn czy to mozliwe, że stał się przez to obojętny na ich wdzięki i nie robi to na nim wrażenia?

Gość gość
Pewnie mu się przejadlo albo impotent lub inne schorzenie.

Gość gość
Nie wyròźniasz się z tłumu.

Gość gość
Nie chodzi o mnie czy robię na nim wrażenie czy nie, ale o to czy jest w ogóle jest taka możliwość?

Gość gość
To co dla jednych jest piękne dla drugich już nie musi takie być...

Gość gość
Widzę że troche ma przedmiotowe podejscie do kobiet dla przykladu. Raz nie przywital sie z nową kolezanką, ona wyciągnela ręke do noego na powitanie i zapoznanie, a on to olał. Inny przyklad przyszla do nas jego dawna kolezanka ktora byla w nim zakochana, powiedzielismy to jemu ze byla pytala a on cut. "Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno".

Gość gość
Oczywiście że jest. Nie każdy patrzy na wygląd. Ja patrzę głównie na charakter. Piękne dziewczyny mnie nie kręcą - jestem modelem, mam ich pod dostatkiem. Są często puste. Mnie kręcą wady, szpary między zębami, piegi, zero makijażu itd. No i charakter to najważniejsze

Gość gość
To że sobie się podobasz to nie znaczy że jemu też. Może gustuje w innym typie urody. A może zraził się do pięknych kobiet i dlatego nie zwraca już na nie uwagi. Albo tez z racji dużego powodzenia czeka na kogoś wyjątkowego. Powody takiego zachowania mogą być różne.

Gość gość
Przestancie o mnie mowic, nie chodzi o mnie chodzi o niego i jego reakcje na inne dziewczyny a wlaściwie ich brak.

Gość gość
Dużo jest ukrytych gejów, nie nie dowiesz się że to gej. Często mają żony dzieci dla przykrywki. On też może być a ty nic o tym możesz nie wiedzieć

Gość gość
Właściwie to co cię to obchodzi? Widocznie ma swój powod. Jeśli aż tak ci to leży na wątrobie to go spytaj i po krzyku. Czemu ludzie aż tak żyją cudzym życiem?

Gość gość
Za każdą będzie latać, bo jej się podoba.

Gość gość
Facet ma gust i klasę poniżać i na zawołanie nie lata.

Gość marawstala
Możliwe... To ze jest piękna nie znaczy ze akurat w jego typie, ze ma to cos : ) ale na pewno nie zaprzeczy i doceni jej urodę

Gość gość
piekna? a moze jednak zwyczajna, tylko ma o sobie zbyt wysokie mniemanie.

Gość gość
Tak. Baby, jak każda inna rozrywka, mogą się w końcu znudzić. Ale zazwyczaj to tylko na jakiś czas.

Gość gość
skoro np olewa przywitanie to jest chamem i tyle, co ma do elementarnej grzecznośc****ekno kobiety

Gość gość
No fakt bywa chamski

Gość gość
I tu nie chodzi o moją urodę lub jej brak tylko jak go obserwuje to widzę, że jest przy kobietach tych pięknych przy których wielu facetów się denerwuje on jest wyluzowany totalnie, całkowicie. I tak się zastanawiam czy on udaje to wyluzowanie czy serio nie robią na nim wrażenia.

Gość gość
Wyluzowany naturalne środowisko.

Gość gość
I zdrowe. Nie krytykuje te mniejszej urody każdy żyje jak mu się podoba i ma do tego prawo i z kim chce i jak chce. Cenię wolność i wybòr i wiatr we włosach :)