Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonimow20109

Mama mojej dziewczyny czuje do mnie coś wiecej chce seksu.

Polecane posty

Witam drogie panie i panowie , posiadam pewien problem i proszę o mądre odpowiedzi otóż sprawa wygląda tak od 2 lat jestem z fajną ładną i miłą dziewczyną problem polega na tym że jej mama a moja przyszła teściowa jest kobietą bardzo fajną nie powiem ma niezłą figurę ma 39 lat i jest kobietą temperamentną tak jak jej córka oczywiście od pewnego czasu dowiedziałem się że wpadłem jej w oko już jak była z swoim mężem teraz po nie miłej sytuacji rozstała się z nim i mieszka sama z swoją córką u jej matki wczoraj dowiedziałem się dokładnie o co chodzi mianowicie wyznała mi że podobam się jej od dawna i zawsze ją kręciłem że zawsze chciała ze mną seks uprawiać ale nie miała odwagi mi to powiedzieć oczywiście wszystko wie jej córka i teraz problem jest taki że jeżeli jej odmówię boję się ze wpłynie to na relacje miedzy ją mną a jej córką bo może ona być zazdrosna o córkę i rozwalić nam związek takie przypuszczenia mam druga sprawa obawiam się że jej córka może sobie coś zrobić bardzo kocham swoją dziewczynę i nie chce by cierpiała zwłaszcza że leczyła się na depresje i nadal się leczy proszę o pomoc !!!