Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdesperowana harpia chciała uwieść mi męża

Polecane posty

Gość gość

Samotna, dojrzała, po 2 rozwodach, z dobrym stanowiskiem powiedzmy w dziedzinie, w której musi być krysztalowo czysta... odczekala momentu kiedy zostali sami na imprezce u wspolnych znajomych. wszyscy pozostali poszli spać. Mnie nie było w ogole bo byłam na wyjeździe. Siedzieli na ławce, wtem ona do niego się przysiadla bliżej i od razu pełna parą zaczęła całować i sciagac gacie !! Mąż jej odmówił z całą stanowczością, zebrał się i poszedł spać. Nic o tym nie wiedzialam, dowiedziałam się przypadkiem gdy rozmawiał z o tym z naszą znajomą. Tamta się dowiedziała od tej szmaty. Przypadek spowodował że to usłyszałam. Czułam sie jak rąbnięta obuchem w łeb. Taka dobra koleżanka... zawsze chwaliła naszą trojke (Ja mąż i dziecko) że taka fajna rozesmiana rodzinka, że ja taka sympatyczna itp itd I taki nóż mi chciała w plecy wbić!! Po tym zdarzeniu między nimi jeszcze raz się widzieliśmy. Mnie przytulała, pocieszala gdy miałam sprzeczke z mężem... mąż już wtedy traktował ja oschle, jak nigdy wcześniej. Ona byla bardziej przygaszona niz zwykle. Zauważyłam to ale niczego się nie domyslalam. Wiem na pewno, że mąż ją tamtego razu olał. Wersje obojga się pokrywają. Tylko nie rozumiem jak można być taką podlą zdzirą :(

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co się naprawdę dzieje między nią a Twoim mężem, czy możesz czuć się spokojna, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ty jakaś psychiczna jesteś, jak możesz tak się wyrażać o własnej mamie, stosunek z zięciem to nawet nie jest zdrada... lecz się babo bo skończysz w psychiatryku jak będziesz taka zazdrosna bezpodstawnie! :-O

Gość gość
To nie moja matka, jak ktoś zasugerował. Ale wiecie co wam powiem? Dzięki temu że w łóżku z moim mężem układa się nam świetnie, to on nie wyciagnął łap do tej baby! Właśnie zrozumiałam, to powiedzenie, że jeżeli mąż ma obiad w domu, to nie będzie się stołował na mieście. Autorka

Gość gość
Przyjaźń miedzy kobietami jest dopóki nie spodoba się obydwu ten sam facet ...nagle w pogoni za męskimi gaciami zapominają co to przyjaźń i lojalność i to jest zalosne

Gość gość
Mylisz pojęcia, baby w ogóle się nie przyjaźnią, udają przyjaźń tylko gdy jest to dla nich korzystne, ich przyjaźń to tylko babskie sztuczki :classic_cool: ...tak jak z ich ,,miłością" która jest czystym egoizmem, nawet te co się dają wykorzystywać robią to dla siebie a nie z dobroci