Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci skorpiony to takie bydlaki?

Polecane posty

Gość marawstala
: ) bez przesady : )

Gość gość
Jedna podpadła skorpionowi i teraz zemści .Trzeba być normalną kobieta , taka skorpion zawsze uszanuje .

Gość gość
Siekacze.

Gość gość
Niech powie co zrobiła , na pewno sobie zasłużyła .Każdy siebie stawia w jak najlepszym świetle , wszystkie aniołki.

Gość gość
co się żeście tak tych skorpionów uczepili ??? a ja znam najgorszych chujk/ów spod WAGI !!!

Gość gość
Bo Skorpion nie uznaje nieuczciwości , jak ktoś podpadnie to ma już przechlapane na wieki .Skoro on jest uczciwy tego samego wymaga od innych .Tylko Lew mu dorównuje.

Gość gość
Panowie skorpiony są dobrzy jako przyjaciele i jako kochankowie, ( znam kilku), ale na partnera się nie nadają- tragedia. Nie wiem jaki znak zodiaku by z nimi mógł wytrzymać.

Gość gość
Jakiś Baran.

Gość gość
Nie umiesz czytac? Prozna to nie to samo co pusta deklu. Leniwa tak. Mnie ten d**ek zostawil dla laski, która jest glupsza, brzydsza, ale gotuje mu, sprząta, robi loda itp nie ma wlasnego zdania. Ja z kolei mam teraz faceta, który nie ma wzgledem mnie oczekiwan jak do sluzacej, jesteśmy partnerami, teraz wiem co to milosc. Milosc nie chce zmieniac nikogo na siłę. Skorpionie zaczjij byc bardziej samodzielny i mniej wykorzystuj ludzi, bo kiedyś sam trafisz na taka harpie. gość wczoraj Wagi są zbyt powierzchowne leniwe i próżne dla skorpiona. Także z waga tylko krótkometrażowy związek. Zgłoś skorpion anonimowy wczoraj Wiem, jest pusta chociaż udaje że nie, to mnie zniechęca

Gość gość
Wagi lecą na wygląd, przynajmniej kobiety.

Gość gość
10:01 spod jakiego jesteś znaku? Spod jakiego znaku jest ta jego nowa pani i twój nowy partner? Może to ma jakieś znaczenie jeżeli chodzi o dopasowanie w związku.

Gość gość
Wagi nie pasują do skorpiona

Gość gość
10:28 Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, dlaczego on tak sie zachowuje, jak mu na to odpowiedzieć, co robić, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Wagi są wbrew pozorom kłótliwe, zmienne, niezdecydowane i za słabe dla skorpionów. Skorpion będzie taką zdradzał bez skrupułów

Gość skorpion anonimowy
Mija waga jest inna, to silna, niezależna kobieta, imponuje mi, ale.fakt że niezdecydowana i bardzo podatna na opinie innych, w sensie boi się złej opinii

Gość gość
Sam jestem skorpionem z pierwszej dekady i powiem tyle, ze jestesmy cholernie pamietliwi. Jezeli ktos raz nas skrzywdzi to bedziemy pamietac o tym do konca zycia, ze szczegolami. I chocby nie wiem jak ta osoba sie zmienila, zadra i dystans pozostanie juz na ZAWSZE. To jest silniejsze od nas. Sam nieraz chcialem zapomniec i miec normalna relacje z kims kto mnie kiedys skrzywdzil, ale nie potrafie. Cos nie pozwala zapomniec, cos kaze pamietac i miec dystans. Jakies uspione pragnienie zemsty za doznane krzywdy tez siedzi w nas dlugimi latami, ale u mnie uaktywnia sie tylko wtedy, gdy ta osoba znow cos "wywinie". Tacy jestesmy, msciwi i pamietliwi, trudno. Za to kochamy chyba najmocniej ze wszystkich znakow zodiaku, podobnie jak pewnie najmocniej nienawidzimy. Wroga bedziemy niszczyc z pasja i patrzac mu prosto w oczy, ale ukochana osobe bedziemy bronic jak lwy przed calym swiatem i gdy trzeba bedzie, oddamy za nia ZYCIE.

Gość gość
Cały czas mowa o "uczciwości ' wobec drugiej osoby. Warto sobie odpowiedzieć na pytanie co to w ogóle jest i jak jest rozumiana przez innych ludzi .A może nie trzeba być uczciwym to takie staromodne ?

Gość gość
Skorpiony są pamiętliwe to fakt, ale szkoda tylko, że pamiętają to co złe a nie doceniają ludzi, którzy są dla nich dobrzy i nie są wdzięczni za żadne przysługi nawet dziękuje nie usłyszysz. Potrafią bezwzględnie wykorzystać dobro i serce im okazane. Gnojki bez skrupułów.

Gość gość
18.44 zgadzam się co do znaku płeć obojętna bo moja żona jest skorpionem i pasuje

Gość gość
Skorpion? Wspaniały mężczyzna dla Rybki Złotej ;) (ale nie dla płotki, flądry ani śledzia)

Gość gość
17.46 to tylko pokazuje że jesteś bydlakiem psycholem sadystą i powinieneś być sam skoro nie rozumiesz że ludzie popełniają błędy ty sadysto popatrz na siebie i swoje życie czy jestes taki wspaniały cały czas. I zacznij naprawę od siebie najpierw gnoju

Gość gość
Prawda taka ze jak ktoś jest inteligentny nie ważne czy skorpion czy nie to umie wyczuć czy to co zrobił ktoś można wybaczyć i żyć dalej. Bo przecież każdy popelnia błędy każdy ty i ty i ty. Każdy. Gdyby ludzie byli dla siebie tacy pamietliwi to nie byłoby rodzin związków bo każdy by po pół roku czy roku szukał innej lepszej opcji. Tak nie jest i kto mądry to zrozumie kto bardzo pusty będzie pamietliwy będzie się mscil i takie tam. Spójrzcie najpierw każdy na siebie

Gość heykez
co ty mowisz .. skorpiony takie nie sa . skorpony sa mile, towarzyskie, uprzejme, inteligentne , sa tolerancyjni , . , odnajduja sie w kazdej sytulacji . dobrze zarabiaja, zajmuja wysokie stanowiska , maja pod soba wielu ludzi, ciezko ich wykiwac, i jeszcze wiele mozna o nich napisac pozytywnych cech i faktow... napewno

Gość gość
Już kiedyś pisałam,że kiedy matka urodzi chłopca skorpiona,powinna go od razu udusić.Tak powiedziała kiedyś moja znajoma.Niby taki miły,niby zakochany,a naprawdę kawał sukinsyna !!!!!Mnie skorpion przez kilka lat wykorzystywał finansowo.Ach, przykre to !!!!!!!

Gość gość
19:15 być może takie są kobiety, ale faceci zbierają same wady tego znaku. Jedynie w łóżku maja talent. Babiarze i zdradzacze.

Gość gość
Oni tacy są- łowcy posagów. Serio oni lecą na kasę i profity ze znajomości z kobietą. A ty spod jakiego jesteś znaku?

Gość gość
Ilu skorpionów ciebie zawiodło? Jeden, dwóch? A może to nie skorpion zawiódł tylko ty? Jest wielu spod tego znaku i... każdy inny. Jedno ich łączy - nie są bydlakami.

Gość gość
19.00 Rybki rzeczywiście namiętnie całuja , złoty medal dla nich :)

Gość gość
skorpiony sa przyjacielscy i kochajacy